Παρασκευή 4 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
Αύριο η σύσκεψη και η διαμαρτυρία των Συνδικάτων

Στις 10 π.μ., στον κινηματογράφο «Αλκυονίς». Στη 1 μ.μ., συγκέντρωση στα Προπύλαια και πορεία στα γραφεία της ΕΕ

Σε σύσκεψη αύριο, Σάββατο, στις 10 π.μ., στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42 - 46, πλ. Βικτωρίας), καλούν οι διοικήσεις κλαδικών Συνδικάτων από την Αττική, με θέμα: «Οργάνωση της πάλης ενάντια στην παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και στις αποφάσεις κυβέρνησης - ΕΕ - ΝΑΤΟ, που φέρνουν τον πόλεμο, τον ξεριζωμό και την προσφυγιά. Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών και στους πρόσφυγες».

Τα σωματεία απευθύνουν κάλεσμα συμμετοχής σε σωματεία εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων, φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους, Επιτροπές Ειρήνης και άλλους μαζικούς φορείς της Αττικής. Αμέσως μετά τη σύσκεψη, θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση, στη 1 μ.μ., στα Προπύλαια και σε πορεία στα γραφεία της ΕΕ.

Το κάλεσμα υπογράφουν τα εξής Συνδικάτα: Τροφίμων - Ποτών, Φαρμάκου, Μετάλλου και Ναυπηγικής Βιομηχανίας, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, Λιθογράφων, Πρακτορείων Τύπου, Χαρτεργατών, Οικοδόμων, Ηλεκτροτεχνιτών, Εμποροϋπαλλήλων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων Αθήνας, Ιδιωτικής Υγείας, Λογιστών Ελεγκτών, Τουρισμού - Επισιτισμού - Ξενοδοχείων, Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων Ταχυμεταφορών, ΣΕΤΗΠ, ΟΤΑ Α' και Β' Βαθμού, Χρηματοπιστωτικού, ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών «ΣΕΦΕΡΗΣ» και «ΣΩΚΡΑΤΗΣ», Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος.

Την πρωτοβουλία των Συνδικάτων στηρίζει η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ). Παράλληλα, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία της (Ηπείρου 5, Αθήνα, 10 π.μ. - 2 μ.μ.). Επίσης, η ΕΕΔΥΕ καλεί τους αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού - φιλειρηνικού κινήματος να συμμετάσχουν στη σύσκεψη των σωματείων και στην πορεία που θα ακολουθήσει.

Παράλληλα, έχουν προγραμματιστεί οι εξής εκδηλώσεις - συσκέψεις με θέμα τις επικίνδυνες εξελίξεις που δρομολογούν η εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και οι ιμπεριαλιστικοί σχεδιασμοί στην περιοχή, αλλά και την έμπρακτη αλληλεγγύη στους ξεριζωμένους πρόσφυγες και μετανάστες:

  • Από το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου και τη Β' ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου, σήμερα Παρασκευή, στις 6.30 μ.μ., στα γραφεία του Εργατικού Κέντρου.
  • Από τη Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ και τις Λαϊκές Επιτροπές του Δήμου Δέλτα, την Κυριακή 6 Μάρτη, στις 11 π.μ., στο Συνεδριακό Κέντρο Σίνδου.
  • Από το Εργατικό Κέντρο Λάρισας και την Επιτροπή Ειρήνης Λάρισας την Παρασκευή 11 Μάρτη, στις 7 μ.μ., στην κεντρική πλατεία της Λάρισας.
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Συσκέψεις και συνελεύσεις(2020-01-22 00:00:00.0)
Δραστηριότητα συλλόγων συνταξιούχων(2016-03-18 00:00:00.0)
Εκδηλώσεις σε τόπους δουλειάς για την 1η Μάη(2014-04-24 00:00:00.0)
Στην τελική ευθεία για την απεργία της Πρωτομαγιάς(2014-04-23 00:00:00.0)
Σύσκεψη αύριο στον Πειραιά(2010-04-11 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ