Τετάρτη 2 Μάρτη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΛΑΔΙΚΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σύσκεψη και διαμαρτυρία το Σάββατο

Στις 10 π.μ., στον κινηματογράφο «Αλκυονίς». Θα ακολουθήσει συγκέντρωση και πορεία στα γραφεία της ΕΕ

Σύσκεψη το Σάββατο 5 Μάρτη, στις 10 π.μ., στον κινηματογράφο «Αλκυονίς» (Ιουλιανού 42 - 46, πλ. Βικτωρίας), οργανώνουν οι διοικήσεις κλαδικών Συνδικάτων από την Αττική, με θέμα: «Οργάνωση της πάλης ενάντια στην παρουσία του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο και στις αποφάσεις κυβέρνησης - ΕΕ - ΝΑΤΟ, που φέρνουν τον πόλεμο, τον ξεριζωμό και την προσφυγιά. Αλληλεγγύη στην πάλη των λαών και στους πρόσφυγες».

Απευθύνουν κάλεσμα σε σωματεία εργαζομένων και αυτοαπασχολούμενων, φοιτητικούς και σπουδαστικούς συλλόγους, Επιτροπές Ειρήνης και άλλους μαζικούς φορείς της Αττικής, ενώ αμέσως μετά τη σύσκεψη, θα προχωρήσουν σε συγκέντρωση, στη 1 μ.μ., στα Προπύλαια, και σε πορεία στα γραφεία της ΕΕ.

Το κάλεσμα υπογράφουν τα εξής Συνδικάτα: Τροφίμων - Ποτών, Φαρμάκου, Μετάλλου και Ναυπηγικής Βιομηχανίας, Κλωστοϋφαντουργίας - Ιματισμού - Δέρματος, Λιθογράφων, Πρακτορείων Τύπου, Χαρτεργατών, Οικοδόμων, Ηλεκτροτεχνιτών, Εμποροϋπαλλήλων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων και Εμποροϋπαλλήλων Πειραιά, Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΑΕ και Γραφείων Αθήνας, Ιδιωτικής Υγείας, Λογιστών Ελεγκτών, Τουρισμού - Επισιτισμού - Ξενοδοχείων, Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Ταχυδρομείων Ταχυμεταφορών, ΣΕΤΗΠ, ΟΤΑ Α' και Β' Βαθμού, Χρηματοπιστωτικού, ΠΕΜΕΝ, «ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ», ΠΕΕΜΑΓΕΝ, Σύλλογοι Εκπαιδευτικών «ΣΕΦΕΡΗΣ» και «ΣΩΚΡΑΤΗΣ», Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος.

Καλούν ΕΕΔΥΕ και ΕΕΔΔΑ

Την πρωτοβουλία των Συνδικάτων στηρίζει η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ). Παράλληλα, συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία της (Ηπείρου 5, Αθήνα, 10 π.μ. - 2 μ.μ.).

Τέλος, η ΕΕΔΥΕ προχωρά στην προγραμματισμένη συνεδρίαση του Εθνικού της Συμβουλίου, το Σάββατο 5 Μάρτη στο Δημαρχείο Χαϊδαρίου, στην οποία παίρνουν μέρος τα μέλη του Εθνικού Συμβουλίου και οι γραμματείες των Επιτροπών Ειρήνης από το νομό Αττικής. Ταυτόχρονα, καλεί τους αγωνιστές του αντιιμπεριαλιστικού φιλειρηνικού κινήματος ειρήνης να συμμετάσχουν στη σύσκεψη των σωματείων που γίνεται στις 10 το πρωί στον κινηματογράφο «Αλκυονίδα», επίσης στις 5 Μάρτη και τη συγκέντρωση - πορεία από τα Προπύλαια (13.00) προς τα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ενωσης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ