Πέμπτη 19 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Τα ... αντιπολιτευτικά

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΤΟ ΥΦΟΣ, το «στιλ», αλλά και η τακτική του Γιώργου Καρατζαφέρη είναι γνωστά. Επεισόδια σαν κι αυτό που είδαμε χτες στη Βουλή, λοιπόν, θα έπρεπε να είναι αναμενόμενα. Ομως, δεν ενεπλάκη μόνον αυτός στην υπόθεση.

Αραγε, τι ήθελαν και ανακατεύτηκαν ομαδικά οι βουλευτές της ΝΔ και ο κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος; Αυτή είναι άραγε η αντιπολιτευτική τους τακτική, που αποφάσισαν στο Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ μόλις προχτές;

Μήπως, για παράδειγμα, και επειδή μάλλον το θέμα του ξεπουλήματος των δημόσιων οργανισμών δεν τους κάνει για αντιπολιτευτικό πεδίο, διάλεξαν άλλους χώρους για να δημιουργούν φασαρία; Γιατί βέβαια, για να αντιπολιτευθείς, πρέπει να διαφωνήσεις κάπου. Και στις ιδιωτικοποιήσεις δε διαφωνούν!

Οσο για τα τηλεοπτικά κανάλια, δεν περιμέναμε και τίποτε καλύτερο. Βλέπετε, το νομοσχέδιο για το πρωτοφανές σκάνδαλο του ξεπουλήματος των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά δεν τους έκανε ως θέμα για προβολή. Οι «ατάκες», όμως, του Καρατζαφέρη, φαίνεται, τους άρεσαν!

Ετσι, για να πάρουμε ένα ακόμα δείγμα της ...αντικειμενικής δημοσιογραφίας, με στόχο την ενημέρωση του πολίτη, την οποία και εξασκούν.

«ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ» οι διαδηλωτές στη Γένοβα, δήλωσε χτες ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, σε συνέντευξή του στη «Φιγκαρό», χρησιμοποιώντας χαρακτηρισμούς, όπως «αναρχικοί του δρόμου» και άλλα τέτοια!

Πού είναι, όμως, η αντίδραση και η αρωγή του δικού μας πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη; Ιδεολογικά συγγενείς δεν είναι; Μαζί δεν αρθρογραφούσαν για το μέλλον της σοσιαλδημοκρατίας στην ευρωπαϊκή ήπειρο; Δεν είναι σωστό τώρα να αφήνει εκτεθειμένο τον Τόνι...

ΠΟΛΥ ΜΑΣ άρεσε αυτή η είδηση για την κλοπή όπλων και υπολογιστών από τα γραφεία του Εφ Μπι Αϊ, τα οποία, όπως παραδέχτηκε η υπηρεσία, χρησιμοποιήθηκαν σε εγκληματικές ενέργειες! Εν ολίγοις, τους κάνανε ρεζίλι.

Κατά τα άλλα, οι Αμερικανοί ασκούν κριτική για τις υπηρεσίες ασφαλείας όλων των υπόλοιπων κρατών του κόσμου και τις χαρακτηρίζουν ανίκανες να αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα. Πώς λέμε, είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα; Ετσι, ακριβώς...

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Δικομματικές οι πολιτικές ...ειδήσεις(2011-02-25 00:00:00.0)
Υποκρισία με τις απολύσεις...(2010-11-20 00:00:00.0)
Επικίνδυνα παιχνίδια με τους ιμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς...(2010-02-27 00:00:00.0)
Δημαγωγία και ψηφοθηρία(2003-06-28 00:00:00.0)
Στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τα Ελληνοτουρκικά(1997-05-07 00:00:00.0)
Στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ τα Ελληνοτουρκικά(1997-05-07 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ