Σάββατο 27 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
ΣΩΜΑΤΕΙΑ - ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
Εμπλουτίζεται καθημερινά το πρόγραμμα δράσης

Στόχος η καλύτερη προετοιμασία της 48ωρης απεργίας εάν η κυβέρνηση φέρει το Ασφαλιστικό στη Βουλή

Από τη συμμετοχή της Λαϊκής Επιτροπής Αιγάλεω στην απεργία στις 4 Φλεβάρη
Από τη συμμετοχή της Λαϊκής Επιτροπής Αιγάλεω στην απεργία στις 4 Φλεβάρη
Με νέες πρωτοβουλίες εμπλουτίζεται καθημερινά το πρόγραμμα δράσης συνδικάτων και φορέων, στο πλαίσιο της κλιμάκωσης με 48ωρη απεργία, εάν η κυβέρνηση φέρει το νομοσχέδιο στη Βουλή. Ανάμεσα σε άλλα, προγραμματίζονται τα εξής:

  • Σήμερα, Σάββατο

-- Ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας προχωρά σε Γενική Συνέλευση, στις 10.30 π.μ., στο ΕΚΑ (2ος όροφος).

  • Τη Δευτέρα 29/2

-- Το Σωματείο Εργαζομένων Χρηματοπιστωτικών και Συναφών Επιχειρήσεων Αττικής καλεί σε σύσκεψη, στις 5 μ.μ., στην αίθουσα του Συλλόγου πρώην Εμπορικής (Ευπόλιδος 12, 8ος όροφος).

-- Το Εργατικό Κέντρο Λάρισας διοργανώνει πορεία από τα γραφεία του προς το κέντρο της πόλης, στις 7 μ.μ. Επίσης, σχεδιάζει περιοδείες και παρεμβάσεις σε ΙΚΑ, ΟΑΕΔ και άλλα Ταμεία.

-- Στις 7 μ.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Βύρωνα, η Λαϊκή Επιτροπή Βύρωνα καλεί σε συζήτηση για την κλιμάκωση του αγώνα.

  • Την Τρίτη 1/3

-- Το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής σχεδιάζει παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας, στις 2 μ.μ., με αιχμή το Ασφαλιστικό και τα ΒΑΕ.

-- Συλλαλητήριο στην πλατεία Πανεπιστημίου του Βόλου για το Ασφαλιστικό οργανώνουν σωματεία και φορείς της Μαγνησίας.

  • Την Τετάρτη 2/3

-- Τρία σωματεία της Μεσσηνίας (Οικοδόμων, Εργαζομένων στον Ιδιωτικό Τομέα, Εργαζομένων στη ΔΕΥΑ) καλούν σε σύσκεψη, στις 7 μ.μ., στο αμφιθέατρο της Φιλαρμονικής.

-- Οι Επιτροπές Αγώνα Μισθωτών και Αυτοαπασχολούμενων Επιστημόνων Μηχανικών - Τεχνικών, Δικηγόρων, Υγειονομικών (Γιατροί, Φαρμακοποιοί και Οδοντίατροι) και Οικονομολόγων οργανώνουν κινητοποίηση, στις 5 μ.μ., στο υπουργείο Εργασίας. Ενόψει της κινητοποίησης θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 29/2, στις 12 μ., στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος).

-- Παρεμβάσεις στα κατά τόπους γραφεία του ΟΑΕΕ θα κάνουν την Τετάρτη 2/3 Σωματεία και Ενώσεις Αυτοαπασχολούμενων. Ο Σύλλογος Αυτοαπασχολούμενων, Επαγγελματιών και Εμπόρων καλεί στις 8 π.μ. στα κεντρικά γραφεία του ΟΑΕΕ (Ακαδημίας 22). Εμπορικοί Σύλλογοι και Ενώσεις ΕΒΕ της Νοτιοδυτικής Αθήνας (Περιστέρι, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Αγία Βαρβάρα) καλούν στις 8 π.μ. σε κινητοποίηση στον ΟΑΕΕ στο Αιγάλεω (Ιερά Οδός 310).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ