Πέμπτη 25 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ
Αλληλεγγύη στους πρόσφυγες

Πάνω από 700 πρόσφυγες βρίσκονται παρατημένοι και ουσιαστικά αβοήθητοι στα Τέμπη, αφού η κυβέρνηση, αλλά και οι τοπικές αρχές αποδείχθηκαν ανήμποροι να δώσουν ουσιαστικές λύσεις και το μόνο που εξασφάλισαν ήταν ένα σάντουιτς, λίγο νερό και λίγα πορτοκάλια.

Σε ανακοίνωσή του το Εργατικό Κέντρο Λάρισας καλεί όλους τους Λαρισαίους, τους φορείς και τις επιχειρήσεις «να εκφράσουν με κάθε τρόπο την ανθρωπιά και την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας, που αυτή τη στιγμή της ζωής τους τις έχουν απόλυτη ανάγκη».

Με σκοπό, δε, να συνδράμει στην άμεση ανταπόκριση του λαού σ' αυτό το ανθρωπιστικό καθήκον, αποφάσισε κάθε μέρα, στο ισόγειο του Εργατικού Κέντρου (Εργατικής Πρωτομαγιάς 6, τηλέφωνο 2410.250.708), να συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης που χρειάζονται οι πρόσφυγες και να προωθούνται άμεσα προς τα Τέμπη ή όπου αλλού υπάρξει ανάγκη. Τα είδη αυτά είναι εμφιαλωμένο νερό, χυμοί, γάλα, ψωμί, κρουασάν, είδη αρτοποιίας, φρούτα (κυρίως μπανάνες), τυριά, κομπόστες, παιδικά ρούχα, μωρομάντιλα, χαρτί υγείας, κάλτσες, κουβέρτες.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ