Τετάρτη 24 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μήνυμα του ΚΚ (Τουρκία) προς το ΚΚΕ

Σε μήνυμα του Κομμουνιστικού Κόμματος (Τουρκία) προς την ΚΕ του ΚΚΕ αναφέρονται τα εξής:

«Αγαπητοί σύντροφοι,

Παρακολουθούμε από κοντά τις λαϊκές κινητοποιήσεις που ιδιαίτερα μετά τον καινούριο χρόνο ολοένα και αυξάνουν το ρυθμό τους στην Ελλάδα. Θα θέλαμε να σας μεταφέρουμε τα θερμά, συντροφικά μας αισθήματα αλληλεγγύης.

Βλέπουμε ότι ο ελληνικός λαός δεν ανέχεται πια τους νόμους - "λαιμητόμους", όπως τους έχετε ονομάσει, όπως το κυβερνητικό νομοσχέδιο της Κοινωνικής Ασφάλισης που προσπαθεί να επιβάλει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ μαζί με τους δανειστές σε βάρος του ελληνικού λαού. Στον κοινό μας αγώνα, εδώ και πολύ καιρό τονίζουμε ότι η αυταπάτη της σοσιαλδημοκρατίας έχει μόνο αντιλαϊκές πολιτικές να εφαρμόσει. Ο ελληνικός λαός στην πάλη που δίνει το εκφράζει πλέον πολύ καθαρά. Με την εμφάνιση αυτού του νόμου, που προβλέπει την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων, τη μείωση των συντάξεων, την αύξηση των ορίων συνταξιοδότησης, η Κοινωνική Ασφάλιση θα πάψει ίσως να είναι ο μοναδικός θεσμός που δίνει εμπιστοσύνη και ελπίδα στον ελληνικό λαό.

Ελπίζουμε ότι ο πρωτοποριακός αυτός αγώνας της ελληνικής εργατικής τάξης με τη μεγάλη λαϊκή συμμαχία θα εμπνεύσει τους λαούς όλου του κόσμου. Χαιρετίζουμε συντροφικά τη μάχη της οργανωμένης, ελληνικής εργατικής τάξης, τους αγρότες, τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τους νέους.

ΖΗΤΩ Η ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΜΑΧΗ!

ΖΗΤΩ Ο ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ!

Με συντροφικούς χαιρετισμούς,

Η Κεντρική Επιτροπή του Κομμουνιστικού Κόμματος, Τουρκία»


Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»

Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org