Τρίτη 23 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Κινητοποιήσεις επιστημονικών φορέων

Οι Επιτροπές Αγώνα αυτοαπασχολούμενων και μισθωτών δικηγόρων καλούν τους δικηγόρους να συμμετάσχουν στο συμβολικό αποκλεισμό του υπουργείου Δικαιοσύνης (Λεωφ. Μεσογείων 96) μεθαύριο, Πέμπτη 25/2 στις 10.30 το πρωί. Οι δικηγόροι βρίσκονται σε αποχή από τα καθήκοντά τους και σε κινητοποιήσεις, για να μην περάσει το αντιασφαλιστικό σχέδιο - λαιμητόμος.

Επιπρόσθετα, η «Αγωνιστική Συσπείρωση Δικηγόρων» καταγγέλλει τις «αναλογιστικές μελέτες» που προτείνει η συνδικαλιστική πλειοψηφία ως βάση για διάλογο με την κυβέρνηση και υπηρετούν το στόχο για αύξηση των εισφορών και διάλυση της Κοινωνικής Ασφάλισης. Οπως σημειώνει, αυτή τη λογική υπηρετεί η αναλογιστική μελέτη, που παρουσιάστηκε την περασμένη Πέμπτη, 18/2/2016, από τον πρόεδρο του ΔΣΑ και της Ολομέλειας των δικηγορικών συλλόγων, χωρίς να έχουν ενημερωθεί ούτε τα ΔΣ των συλλόγων.

Επίσης, σε στάση εργασίας (από τις 9 π.μ. έως τις 12 μ.) και κινητοποίηση στο ΤΣΜΕΔΕ (Παλαιών Πατρών Γερμανού 3, πλατεία Κλαυθμώνος) προχωρά μεθαύριο Πέμπτη 25/2 το Σωματείο Μισθωτών Τεχνικών, διεκδικώντας να πάρει πίσω η κυβέρνηση το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ