Τετάρτη 17 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ - Α1
Σε Ρόδο και «Ζηρίνειο» το ενδιαφέρον

Με τρεις κομβικές αναμετρήσεις όσον αφορά τους στόχους των αντιπάλων ανοίγει σήμερα η αυλαία της εμβόλιμης 19ης αγωνιστικής στην Α1, η οποία θα ολοκληρωθεί αύριο με τα υπόλοιπα παιχνίδια. Απ' το σημερινό πρόγραμμα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον εστιάζεται σε Ρόδο και «Ζηρίνειο». Ο Κολοσσός, που βρίσκεται στην 8η θέση (25 β.), θα υποδεχθεί τον έβδομο της βαθμολογίας ΠΑΟΚ (26 β.) σε ένα καθοριστικό παιχνίδι για τη μάχη του καλύτερου πλασαρίσματος στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Στο «Ζηρίνειο» η 5η της βαθμολογίας Κηφισιά θα φιλοξενήσει την Καβάλα, με τους δυο αντιπάλους να έχουν κοινό στόχο τη νίκη αλλά για εκ διαμέτρου αντίθετους λόγους. Οι γηπεδούχοι επιδιώκουν να ρεφάρουν την ήττα στην Αμαλιάδα (απ' τον Κόροιβο) προκειμένου να παραμείνουν στο πέμπτο σκαλοπάτι αλλά να διατηρήσουν και τις όποιες ελπίδες έχουν για την 4η θέση. Απ' την άλλη οι Καβαλιώτες, που δίνουν τη δική τους μάχη για παραμονή στην κατηγορία, είναι συνεχώς με την πλάτη στον τοίχο και ψάχνουν βαθμολογικές ανάσες.

Στο «Νίκος Γκάλης» ο Αρης είναι το φαβορί απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας θέλοντας τη νίκη που τον διατηρεί στην 4η θέση, ενώ σε τυχόν στραβοπάτημα αύριο της τρίτης ΑΕΚ στην Πάτρα ανεβαίνει ψηλότερα.

  • Το πρόγραμμα: Κολοσσός Ρόδου - ΠΑΟΚ (16.15 NS2), Κηφισιά - Καβάλα (17.00 ΝS λεπτό/λεπτό), Αρης - Κόροιβος (17.00 ΝS3).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ