Παρασκευή 12 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ - ΚΥΠΕΛΛΟ
Με άγχος στην τετράδα ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, έστω και με αρκετό άγχος, πήρε χτες το τελευταίο εισιτήριο για την τετράδα των ημιτελικών στο Κύπελλο αφού στον αγώνα - ρεβάνς που έκλεισε την αυλαία της προημιτελικής φάσης του θεσμού αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 στην Τούμπα. Ωστόσο, οι «ασπρόμαυροι» χάρη στο 1-1 που είχαν αποσπάσει στη Νέα Σμύρνη ήταν αυτοί που πανηγύρισαν τελικά την πρόκριση. Σημειώνεται πως στα ημιτελικά έχουν ήδη προκριθεί οι Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος και τα ζευγάρια θα αναδειχθούν από τη διαδικασία της κλήρωσης.

Το χτεσινό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη ήταν μέτριο έως κακό από πλευράς θεάματος αφού ήταν εμφανής η τάση των δύο αντιπάλων να διαφυλάξουν πρωτίστως τα νώτα τους. Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο κινητικοί αφού μπόρεσαν να χτυπήσουν στην κόντρα τους αντιπάλους τους, κάτι που τους απέφερε κάποιες χαμένες ευκαιρίες, με κορυφαία αυτή του Μασούρα (28'). Αντίθετα, στο β' μέρος οι «ασπρόμαυροι» μπήκαν με μεγαλύτερες αξιώσεις μπροστά βρίσκοντας τους διαδρόμους για την περιοχή του Διούδη (κάτι στο οποίο είχαν προβλήματα στο πρώτο μέρος), χωρίς όμως να καταφέρουν κάτι πιο ουσιαστικό. Στις κυριότερες ευκαιρίες του «Δικεφάλου» συγκαταλέγονται αυτές των Μακ (77') και Πέλκα (50').

ΠΑΟΚ: Βελλίδης, Κίτσιου, Βίτορ, Χατζηισαΐας, Σκόνδρας, Τζιόλης (Κάτσε 46'), Τσίμιροτ, Πέλκας, Αθανασιάδης (Γκολάσα 46'), Μπερμπάτοφ, Μακ.

Πανιώνιος: Διούδης, Οικονόμου (Τασουλής 84'), Κόρμπος, Ρισβάνης, Βλάχος, Σιώπης, Τζανδάρης (Καθάριος 80'), Μασούρας (Μπαργκάν 61'), Μπακασέτας, Καραμάνος, Ανσαριφάρντ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ