Παρασκευή 12 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Ηρθαν και τα... χειρότερα για ΑΕΚ, Ατρόμητο

Οι ...χειρότεροι φόβοι για ΑΕΚ και Ατρόμητο, όσον αφορά την δίωξή τους για τα επεισόδια των οπαδών τους στο μεταξύ τους αγώνα για τη Super League στο Περιστέρι, έγιναν από χτες πραγματικότητα, αφού οι δυο ομάδες καλούνται να απολογηθούν με την κατηγορία των εκτεταμένων επεισοδίων. Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης άσκησε το μεσημέρι της Πέμπτης πειθαρχική δίωξη σε βάρος των δύο ΠΑΕ για «εκτεταμένα επεισόδια μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Κατηγορία που, με βάση και το νέο αθλητικό νόμο, είναι ικανή να επισύρει αφαίρεση τριών βαθμών, πρόστιμο που μπορεί να φτάσει μέχρι και τις 150.000 ευρώ και ποινή αποκλεισμού της έδρας τους για δύο έως τρεις αγώνες.

Η δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί σήμερα Παρασκευή, ενώ επίσης σήμερα υπάρχει και απολογία της ΑΕΚ και του Ατρόμητου στο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League για «είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο», που επίσης επισύρει ποινή έδρας και βαρύ πρόστιμο.

Ωστόσο, και οι δύο διώξεις είναι άγνωστο αν θα πραγματοποιηθούν, καθώς οι δικηγόροι απέχουν από τα καθήκοντά τους μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα τουλάχιστον.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ