Πέμπτη 11 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Νέοι παραγωγικοί ορίζοντες...

Την ώρα που οι φτωχοί και μεσαίοι αγρότες στη χώρα μας παλεύουν στα μπλόκα του αγώνα ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και της ΚΑΠ της ΕΕ, που τους ξεκληρίζουν για να παραδώσουν τη γη και την παραγωγή τους στους μεγαλοαγρότες και τις αγροτικές καπιταλιστικές επιχειρήσεις, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στ. Κούλογλου, οργανώνει ημερίδα στις Βρυξέλλες για να προβάλλει τη «βιομηχανική και φαρμακευτική κάνναβη ως ηγετικό παράγοντα της ανάπτυξης και της απασχόλησης»!

Η κυβέρνησή του βάζει ταφόπλακα στη φτωχομεσαία αγροτιά κι ο Κούλογλου της ανοίγει... νέους παραγωγικούς ορίζοντες με την καλλιέργεια κάνναβης, πλασάροντας τη ναρκω-κουλτούρα και την έξυπνη νομιμοποίηση των «μαλακών» ναρκωτικών σαν παράγοντα ανάπτυξης. Εχοντας στο μυαλό του προφανώς και τους σχετικούς επιχειρηματικούς ομίλους που ορέγονται νέα πεδία κερδοφορίας.

Μόνο για έλλειψη πρωτοτυπίας στην προπαγάνδα της χειραγώγησης δεν μπορεί να κατηγορήσει κανείς τους ΣΥΡΙΖΑίους. Αντί, σου λένε, να ξεπαγιάζουν στα μπλόκα, οι αγρότες με τη «μαστούρα» ίσως θα μπορέσουν να καταλάβουν πόσο... φιλολαϊκή είναι η πολιτική της κυβέρνησης και της ΕΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ