Τετάρτη 10 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΟ
Να «κλειδώσει» την πρόκριση

Να κλειδώσει την πρόκριση από τώρα στο φάιναλ 6 της Ευρωλίγκας ανδρών θέλει σήμερα ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Γιαντράν στο Μαυροβούνιο (20.00 Νovasports 3), την οποία αντιμετωπίζει για την 6η αγωνιστική του ομίλου του. Οι «ερυθρόλευκοι» την προηγούμενη αγωνιστική είχαν επικρατήσει στον Πειραιά της Γιαντράν, ουραγού του ομίλου, βρέθηκαν στην κορυφή του ομίλου χάρη και στην ευνοϊκή γι' αυτούς ισοπαλία στο ντέρμπι της Πριμόριε με την Μπαρτσελονέτα. Στόχος τους και για σήμερα είναι φυσικά η νίκη προκειμένου να διατηρηθούν στο ρετιρέ. Μάλιστα, εάν Μπαρτσελονέτα και Πριμόριε (20.15), που θα αγωνιστούν στη Βαρκελώνη αυτή τη φορά, έρθουν ισόπαλες και πάλι η ελληνική ομάδα θα έχει καπαρώσει τη μια εκ των δύο θέσεων πρόκρισης.

Σημειώνεται ότι εξαιτίας της παρουσίας στον ίδιο όμιλο της Εγκερ, οικοδέσποινας του φάιναλ 6, που έχει ήδη προκριθεί και μετέχει εκτός συναγωνισμού, απ' τον όμιλο του Ολυμπιακού προκρίνονται δύο ομάδες.

Μιλώντας για το σημερινό αγώνα ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Θοδωρής Βλάχος, το χαρακτήρισε κλειδί για την ευρωπαϊκή συνέχεια, ενώ επισήμανε πως η ομάδα του είναι έτοιμη προκειμένου να πάρει το θετικό αποτέλεσμα και να κάνει σπουδαίο βήμα πρόκρισης. Εκτός αποστολής έμεινε ο τραυματίας Γιώργος Ντόσκας. Για τον ίδιο όμιλο θα γίνει επίσης και η αναμέτρηση Σπαντάου - Εγκερ στη Γερμανία (20.30).

Υπενθυμίζεται ότι η βαθμολογία του ομίλου μέχρι τώρα έχει διαμορφωθεί ως εξής: Ολυμπιακός 9, Πριμόριε 8, Εγκερ 8, Μπαρτσελονέτα 8, Σπαντάου 3, Γιαντράν 2.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ