Κυριακή 7 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις
  • ΜΕ ΔΥΟ ΗΤΤΕΣ ξεκίνησε στους πρώτους γύρους ο ΣΟΝ Φιλαδέλφειας (την περασμένη Κυριακή έπαιζε με την ΑΕΚ) και σήμερα το πρωί στον 4ο γύρο αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΑΟ ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ για τον προκριματικό όμιλο της Α' Εθνικής Κατηγορίας.

Χτες Σάββατο πραγματοποίησε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη κοπή της πίτας στο Πνευματικό Κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας και βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν την προηγούμενη χρονιά. Επίσης, ο ΣΟΝΦ έχει ήδη προκηρύξει τη διεξαγωγή του 11ου Σχολικού Πρωταθλήματος Σκακιού Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας 2016, το οποίο - όπως υπογραμμίζουν οι διοργανωτές - διεξάγεται εδώ και 10 χρόνια χωρίς διακοπή και έχει αναδειχτεί σε μια από τις μαζικότερες αθλητικές - πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής.

  • Ο ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΡΟΔΟΥ «Ιππότης» διοργάνωσε το περασμένο Σαββατοκύριακο σχολικό πρωτάθλημα στο κλειστό γήπεδο Κρεμαστής με τη συμμετοχή 67 μαθητών και μαθητριών Νηπιαγωγείου και Α' - Β' - Γ' - Δ' - Ε' και ΣΤ' τάξεις Δημοτικού.

Επίσης, ο ΣΟ Ρόδου ενημερώνει τους αθλητές του ομίλου ότι από χτες (και σήμερα) οι προπονήσεις θα διεξαχθούν κανονικά σε όλα τα τμήματα.

Μερικοί από τους νικητές του 4ου Grand Prix ήταν: Μούκας Μ. 5β., Χούλης Α. 4β., Κρητικός Δ. 3,5β. 1ο κορίτσι η Σαπουντζάκη Νεφέλη με 3 βαθμούς.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ