Τετάρτη 3 Φλεβάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Σήμερα απεργούν οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ

Συγκέντρωση στις 11 π.μ. στην Ομόνοια από το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ

Από παλιότερη κινητοποίηση με τη συμμετοχή του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ
Από παλιότερη κινητοποίηση με τη συμμετοχή του ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ
Απεργούν σήμερα Τετάρτη οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, συμμετέχοντας στην πανεργατική πανελλαδική απεργιακή κινητοποίηση. Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ απευθύνει κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνει στις 11 π.μ. στην πλατεία Ομόνοιας. Θα ακολουθήσει πορεία προς το υπουργείο Εργασίας.

Στην ανακοίνωση - κάλεσμα αναφέρεται ανάμεσα σε άλλα: «Ενώνουμε τη φωνή μας με όλους τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους αγρότες, τους μισθωτούς και ελευθεροεπαγγελματίες επιστήμονες, που συμμετέχουν στην πανεργατική πανελλαδική απεργία στις 4 Φλεβάρη.

Ολοι μαζί, με τη συμμετοχή μας στην απεργία και στα απεργιακά συλλαλητήρια του ΠΑΜΕ, απαιτούμε και διεκδικούμε: Να αποσυρθεί τώρα το σχέδιο - λαιμητόμος της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό. Να μη φτάσει στη Βουλή το νομοθέτημα που βάζει ταφόπλακα στην Κοινωνική Ασφάλιση. Ανάκτηση των απωλειών από την περίοδο της κρίσης. Να πληρώσουν κράτος και εργοδοσία. Σύγχρονα κοινωνικο-ασφαλιστικά δικαιώματα για όλους, αποκλειστικά δημόσιο και δωρεάν σύστημα Υγείας.

Η συμμετοχή στην απεργία στις 3 Φλεβάρη με τα αιτήματα που προβάλλει το ΠΑΜΕ, δίνει μεγαλύτερη δύναμη στον αγώνα μας. Το ίδιο και η συμπόρευση με τους άλλους εργαζόμενους και τα φτωχά λαϊκά στρώματα που πλήττονται από την ίδια πολιτική.

Η συνδικαλιστική πλειοψηφία στις Ενώσεις του κλάδου παζαρεύει πίσω από κλειστές πόρτες πόσα θα χάσουμε. Προβάλλει συντεχνιακά αιτήματα που απομονώνουν τον κλάδο από τον κοινό αγώνα, δεν βοηθούν τη συμμαχία και τη συμπόρευση των εργαζομένων ακόμα και μέσα στον ίδιο τον κλάδο. Τη λογική "να σωθεί το Ταμείο μου και οι άλλοι ας κόψουν το λαιμό τους" την έχουμε δοκιμάσει».

Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ καλεί επίσης σε μαζική συμμετοχή στην αυριανή απεργιακή συγκέντρωση του ΠΑΜΕ, στις 10.30 π.μ. στην Ομόνοια (προσυγκέντρωση 10 π.μ., πλατεία Βάθης).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ