Σάββατο 30 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Συσκέψεις - πικετοφορίες

-- Σήμερα, στις 11 π.μ., στην κεντρική πλατεία Ιλίου, πικετοφορία της Λαϊκής Επιτροπής Ιλίου.

-- Σήμερα, στις 11 π.μ., πικετοφορία της Λαϊκής Επιτροπής Αγ. Δημητρίου στη λεωφόρο Αγ. Δημητρίου από το παλιό τέρμα προς την πλατεία Καλογήρων.

-- Σήμερα, στις 12 μ., από τα γραφεία της Λαϊκής Επιτροπής Φυλής, θα ξεκινήσει μηχανοκίνητη πορεία στους δρόμους της περιοχής.

-- Η Λαϊκή Επιτροπή Γαλατσίου, την Τρίτη, 2 Φλεβάρη, προχωρά σε κινητοποίηση - πικετοφορία στις 7 μ.μ., στο άγαλμα της Αντίστασης.

-- Η Ομοσπονδία Εργαζομένων Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών και το κλαδικό Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων, Ποτών Ν. Αττικής καλούν σε σύσκεψη τα σωματεία και τους εργαζόμενους του κλάδου την Κυριακή 31/1, στις 10.30 π.μ., στο Εργατικό Κέντρο Αθήνας (3ης Σεπτεμβρίου 48Β και Μάρνη), με θέμα συζήτησης τα αναγκαία οργανωτικά μέτρα για την επιτυχία της απεργίας.

-- Σε Γενική Συνέλευση προχωρά η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων την Κυριακή 31/1, στις 10.30 π.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων κάτω από τα γραφεία του σωματείου (Αριστοτέλους 11-15, 5ος όροφος).

-- Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ διοργανώνει σύσκεψη την Κυριακή 31/1 στις 12 μ. στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).

-- Η Επιτροπή Αγώνα Αυτοαπασχολούμενων Υγειονομικών και το ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας καλούν τους ελευθεροεπαγγελματίες γιατρούς, οδοντιάτρους, φαρμακοποιούς, τους μισθωτούς γιατρούς του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα σε σύσκεψη για το Ασφαλιστικό την Κυριακή 31/1 στις 6.30 μ.μ. στην αίθουσα Λογιστών (Κάνιγγος 27, 5ος όροφος).


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ