Πέμπτη 28 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Λαϊκά γλέντια από ΚΟ του ΚΚΕ

-- Λαϊκό γλέντι διοργανώνουν αύριο Παρασκευή οι Οργανώσεις Χαλκίδας του ΚΚΕ, στις 9 μ.μ., στην ταβέρνα «Ποσειδωνία» στη Χαλκίδα (Κάνηθος). Θα παρευρεθεί και θα χαιρετίσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα ΤΕΙ της Αττικής διοργανώνουν λαϊκό γλέντι, αύριο Παρασκευή, στις 21.00, στο ΤΕΙ Πειραιά.

-- Η ΤΟ Ανατολικών Συνοικιών της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ καλεί σε λαϊκό γλέντι με το μουσικό σύνολο «Ρωμιοσύνη», το Σάββατο 30/1, στις 8 μ.μ., στο γήπεδο Νήαρ Ηστ, στην Καισαριανή.

-- Η ΤΟ Πόλης Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει γλέντι με λαϊκή και δημοτική ορχήστρα και χορό, το Σάββατο 30/1, στις 8.30 μ.μ., στο χώρο του Πολύκεντρου του Δήμου Τρικκαίων (έναντι της ΔΕΗ).

-- Οι ΚΟ Πάτρας και ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας του ΚΚΕ διοργανώνουν λαϊκό γλέντι στο κέντρο «Αστέρια», την Κυριακή 31/1, στις 13.00. Θα χαιρετίσει ο δήμαρχος Πάτρας, Κώστας Πελετίδης. Μουσική θα παίξουν το συγκρότημα της ΚΝΕ και η ορχήστρα του Νίκου Μπαλή.

-- Η TE Λάρισας του ΚΚΕ οργανώνει λαϊκό - δημοτικό γλέντι την Κυριακή 31/1, στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Βαρέων Αθλημάτων Αλκαζάρ, με ζωντανή μουσική με λαϊκά, δημοτικά και αντάρτικα τραγούδια.

Η ΤΟ Υπαίθρου Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ οργανώνει το Σάββατο 30/1 τις εξής συνεστιάσεις:

-- Στο Βαθύλακκο, στο κέντρο «Νούφαρα», από τις Οργανώσεις της Δυτικής Υπαίθρου. Θα μιλήσει ο Σάκης Βαρδαλής, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Στην Περαία, στην ταβέρνα «Η γωνιά των γεύσεων». Θα μιλήσει ο Γιάννης Δελής, βουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στη Θέρμη, στο κέντρο «Θερμαΐς».

-- Στο Χορτιάτη, στην ταβέρνα «Βαγγέλης».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ