Σάββατο 23 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 20
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αγριεύει ο καιρός

Νέο κύμα κακοκαιρίας με χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες πλήττει τη χώρα από σήμερα. Λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν, οι οποίες θα είναι τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και τα νότια με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινά της ηπειρωτικής χώρας, των νησιών του βορείου Αιγαίου, των Κυκλάδων, της Κρήτης καθώς και σε πεδινές περιοχές της κεντρικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς και της Εύβοιας.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο 7 τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ενώ παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά κατά τόπους ισχυρός κυρίως στα βόρεια.

Την Κυριακή και τη Δευτέρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια με ασθενείς βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά - ημιορεινα της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, των Κυκλάδων και της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ, στα ανατολικά 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα. Παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρός, στα κεντρικά και βόρεια.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ