Πέμπτη 21 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΚΟΥΜΠΑΝ - ΠΑΟ
Υποχρεωμένος να αντιδράσει

Kόντρα στην ομάδα που στον προηγούμενο γύρο τον νίκησε 2 φορές, τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, την οποία αντιμετωπίζει σήμερα (19.00 Νovasports 2) εκτός έδρας για την 4η αγωνιστική του ομίλου στο ΤΟΠ 16, ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και την καλή ψυχολογία. Με απολογισμό μέχρι τώρα δύο ήττες (από Φενέρ εκτός και Ερυθρό Αστέρα εντός) και μία αγχωτική νίκη (επί της Μάλαγα εντός) ο Παναθηναϊκός δεν δείχνει να πείθει με τις εμφανίσεις του, κάτι που έχει επιφέρει ένα κλίμα σκεπτικισμού στην ομάδα. Πλέον, μια εκτός έδρας επιτυχία και μάλιστα επί ενός αντιπάλου όπως η Λοκομοτίβ, που θεωρείται εκ των αουτσάιντερ της φετινής διοργάνωσης, θα αποτελέσει την καλύτερη ψυχολογική ένεση. Μιλώντας για το σημερινό παιχνίδι ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, είπε ότι η ομάδα του είναι υποχρεωμένη να αντιδράσει μετά την ήττα απ' τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ, αναγνωρίζοντας παράλληλα και το δύσκολο της αποστολής στο Κρασνοντάρ. Χαρακτήρισε υψηλής ποιότητας ομάδα τη Λοκομοτίβ και υπογράμμισε πως οι παίκτες γνωρίζουν ότι σήμερα πρέπει να κινηθούν σε υψηλό βαθμό απόδοσης προκειμένου να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για τη νίκη. Για τον ίδιο, το γεγονός ότι η Λοκομοτίβ έχει νικήσει δύο φορές τον Παναθηναϊκό στην Α' φάση δίνει ένα έξτρα κίνητρο στους παίκτες για σήμερα. Στην αποστολή μετέχουν κανονικά οι Καλάθης, Χαραλαμπόπουλος που ξεπέρασαν τις ενοχλήσεις τους ενώ απών είναι ο Νίκος Παππάς προκειμένου να είναι πλήρως έτοιμος για το ερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα.

Για τον ίδιο όμιλο σήμερα θα γίνει και το παιχνίδι Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ - Εφές (20.00 Νοvasports 4) ενώ αύριο θα παίξουν Νταρουσάφακα - Φενέρ (20.00), Ερυθρός Αστέρας - Μάλαγα (21.00).

  • Για τον άλλον όμιλο στα παιχνίδια που θα γίνουν σήμερα ξεχωρίζει το ισπανικό ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα (21.45 Novasports 2 ) ενώ θα παίξουν επίσης και Λαμποράλ - ΤΣΣΚΑ Μόσχας (21.00 Novasports 3).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ