Τρίτη 19 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Παραβρέθηκαν

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν ο πρέσβης της Κούβας, Οσβάλντο Κομπάτσο Μαρτίνες, ο πρέσβης της Βενεζουέλας, Φαρίντ Φερνάντες, ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της πρεσβείας της Παλαιστίνης, Μουχάναντ Ζαράρ, και ο Σύμβουλος της πρεσβείας της ΣΔ Βιετνάμ, Pham Huu Dum.

Παραβρέθηκε ακόμα αντιπροσωπεία της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας (ΠΣΟ): Ο γενικός γραμματέας Γιώργος Μαυρίκος, ο πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου C. H. Venkatachalam από την Ινδία, ο Mohammed Iqnaibi, εκπρόσωπος της Ενωσης Παλαιστινίων Εργατών στην ΠΣΟ και η Luiza Bezzera, από τη Βραζιλία, υπεύθυνη για τη δουλειά στη Νεολαία.

Ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους προσκεκλημένους είχαν οι βετεράνοι του Κόμματος, αγωνίστριες και αγωνιστές του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ, της ΕΠΟΝ, του ΔΣΕ, αλλά και του αντιδικτατορικού αγώνα. Εκπρόσωποι μαζικών φορέων, όπως της ΕΕΔΥΕ, αλλά και απόστρατοι των Ενόπλων Δυνάμεων, μεταξύ των οποίων οι Γιάννης Ντουνιαδάκης και Αντώνης Κακκαράς.

Στην εκδήλωση της ΚΟ Αττικής παραβρέθηκαν επίσης άνθρωποι των Γραμμάτων και του Πολιτισμού, μεταξύ αυτών και οι παρακάτω: Ο καθηγητής Ιστορίας του ΑΠΘ Γιώργος Μαργαρίτης. Η Δήμητρα Πέτρουλα, συγγραφέας. Οι ηθοποιοί Λίλα Καφαντάρη, Ελένη Γερασιμίδου, Αντώνης Ξένος, Αγγελική Ξένου, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Νίκος Στέφος, η συγγραφέας Ιωάννα Καρατζαφέρη, ο στιχουργός Δημήτρης Λέντζος, η εικαστικός Μαρίνα Σπυριδωνίδου, ο συνθέτης Μιχάλης Τρανουδάκης, η Γιώτα Βέη, τραγουδίστρια, ο Γιώργος Μαργαρίτης, τραγουδιστής και οι σκηνοθέτες Βασίλης Βαφέας και Τάσος Ψαράς.

Τέλος, οι δήμαρχοι Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος και Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος. Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης και ο Πέτρος Κόκκαλης, δημοτικός σύμβουλος.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org