Τρίτη 19 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Διεκδικούν δεδουλευμένα

Σε επίσχεση εργασίας επί έξι και πλέον μήνες βρίσκονται οι εργαζόμενοι στη βιομηχανία «Κιολεΐδης» στο Βόλο, διεκδικώντας δεδουλευμένες αποδοχές από το Φλεβάρη του 2015 μέχρι και σήμερα, καθώς και παλαιότερες οφειλές δεδουλευμένων από τα έτη 2014 και 2013, για τα οποία έχει εκδοθεί δικαστική απόφαση που τους δικαιώνει και τους επιδικάζει συγκεκριμένα ποσά, χωρίς όμως η εταιρεία να έχει κάνει πράξη την απόφαση αυτή!

Στις 1/7/2015 ξεκίνησε η επίσχεση εργασίας με τη συμμετοχή μέρους των εργαζομένων και πριν από δυο μήνες περίπου, το ίδιο έκαναν και οι υπόλοιποι, με αποτέλεσμα το σύνολο του προσωπικού να βρίσκεται σε επίσχεση εργασίας. Συνέντευξη Τύπου για το θέμα, έδωσαν εκπρόσωποι του Συνδικάτου Μετάλλου Μαγνησίας «Μήτσος Παπαρήγας» και της Εργοστασιακής Επιτροπής Εργαζομένων «Κιολεΐδη».

Επίσης, τετράωρη στάση εργασίας το Σάββατο 23 Γενάρη (από τις 12 μ.) και συγκέντρωση στη 1 μ.μ. στο κατάστημα της Καρόλου Ντηλ, στη Θεσσαλονίκη, αποφάσισε το Πανελλαδικό Σωματείο Εργαζομένων στην Επιχείρηση «ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ ΑΕΕΕ», διεκδικώντας να πληρωθούν οι εργαζόμενοι τα δεδουλευμένα τριών μηνών και το επίδομα άδειας. Επίσης, καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν μαζικά και στη Γενική Συνέλευση την Κυριακή 24/1 στις 6 μ.μ. στο ΕΚΘ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ