Τρίτη 12 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με τον Κ. Καζάκο

Ο Δ. Κουτσούμπας με τον Κ. Καζάκο και τον Κ. Πελετίδη
Ο Δ. Κουτσούμπας με τον Κ. Καζάκο και τον Κ. Πελετίδη
Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πάτρα, ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας συναντήθηκε το απόγευμα της Κυριακής με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Κώστα Καζάκο.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ ξεναγήθηκε στο χώρο του θεάτρου, όπου ενημερώθηκε από τον Κ. Καζάκο, αλλά και από τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας, Βασίλη Θωμόπουλο, για την ανάγκη χρηματοδότησης των αναγκαίων επισκευών των κτιριακών εγκαταστάσεων του θεάτρου, για τη δράση του ΔΗΠΕΘΕ, τη δραματική σχολή, καθώς και για το «Αρμα Θέσπιδος», που δίνει θεατρικές παραστάσεις σε λαϊκές γειτονιές. Ιδιαίτερα τονίστηκε το γεγονός της πολύ χαμηλής χρηματοδότησης του ΔΗΠΕΘΕ από το υπουργείο Πολιτισμού, όπως και το ενδεχόμενο φέτος να μην υπάρξει καθόλου χρηματοδότηση.

Στη συνάντηση - ενημέρωση παρόντες ήταν επίσης και ο δήμαρχος Πάτρα,ς Κώστας Πελετίδης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, ο πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας, Αντρέας Τερζής και ο αντιπρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ, Πέτρος Βάης.

Στη συνέχεια, ο Δ. Κουτσούμπας παρακολούθησε την παράσταση του ΔΗΠΕΘΕ, «Η ζωή του Γαλιλαίου», με πρωταγωνιστή τον Κώστα Καζάκο. Μετά το τέλος της συνεχάρη τους συντελεστές της.

Παρατείνεται η παράσταση «Η ζωή του Γαλιλαίου»

Να σημειωθεί ότι εξαιτίας της μεγάλης επιτυχίας της παράστασης και της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου που γεμίζει το θέατρο, η παράσταση παίρνει παράταση έως και την Κυριακή 31/1, με την προοπτική να δοθεί ακόμα μία παράταση.

Ημέρες και ώρες παραστάσεων: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο στις 21.00. Κυριακή στις 20.00.

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 15 ευρώ, κάθε Πέμπτη και Κυριακή: λαϊκή με 12 ευρώ. Φοιτητικό, Μαθητικό, Τρίτεκνοι, Πολύτεκνοι, Ομαδικό (10 ατόμων): 10 ευρώ. Κλεισμένες παραστάσεις, Εκπολιτιστικοί σύλλογοι, Σωματεία, Λύκεια, Οργανισμοί (ΟΤΕ, ΔΕΗ), Τράπεζες, Εργοστάσια, συλλογικότητες και φορείς: 8 ευρώ, Ανεργοι, ΑΜΕΑ και πάνω από 70 ετών: 5 ευρώ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ