Τρίτη 5 Γενάρη 2016
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Βελτιωμένο πρόσωπο έδειξε η Εθνική ομάδα χάντμπολ των ανδρών, στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι με την Τουρκία στην Κωνσταντινούπολη, όπου επικράτησε 27 - 25 στο πλαίσιο της προετοιμασία της, ενόψει των υποχρεώσεών της για τα προκριματικά του παγκοσμίου πρωταθλήματος του 2017. Η ελληνική ομάδα αναμένεται να αναχωρήσει αύριο από την Τουρκία για το Κίεβο, προκειμένου την Πέμπτη (7/1 17.00) να αντιμετωπίσει την Ουκρανία στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού ομίλου.

ΠΟΛΟ: Την ήττα υπέστη η εθνική γυναικών και στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που αρχίζει σε 10 μέρες στο Βελιγράδι. Μετά τη συντριβή από την Ιταλία (17 - 7), το ελληνικό συγκρότημα ηττήθηκε και από την Ουγγαρία με 10 - 7.

ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ: Την αποστολή, που θα λάβει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη στις 16 - 17 Γενάρη και θα κρίνει πολλά για τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο στη Βραζιλία το ερχόμενο καλοκαίρι του 2016, ανακοίνωσε η Ομοσπονδία του ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ. Την ομάδα θα αποτελέσουν οι Σιμιτής (58κ.), Γκόλτσιος (+80), Κούτσου (49κ.) και η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια Ασπρογέρακα (57κ.). Για να καταφέρει η Ελλάδα να εκπροσωπηθεί στους Ολυμπιακούς, πρέπει να πάρουν οι αθλητές μία από τις δύο διαθέσιμες θέσεις που έχουν απομείνει στην Ευρώπη για κάθε κατηγορία.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ