Τετάρτη 30 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Γιορτές και εκδηλώσεις αλληλεγγύης
Από γιορτή για τα παιδιά που οργάνωσε πρόσφατα η Ομάδα Γυναικών Σταυρούπολης
Από γιορτή για τα παιδιά που οργάνωσε πρόσφατα η Ομάδα Γυναικών Σταυρούπολης
  • Στο πλαίσιο της αλληλεγγύης στους εργαζόμενους στο «Ζούρα», η Ομάδα Γυναικών Χαλκίδας (μέλος της ΟΓΕ) οργανώνει χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά των απεργών, σήμερα Τετάρτη, από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ., στην καφετέρια «Τέχνης Δρώμενα» (οδός Ιφιγένειας).
  • Πρωτοχρονιάτικη γιορτή για παιδιά διοργανώνουν σήμερα Τετάρτη στις 6.30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο «Θανάσης Απάρτης» (Ηρακλέους 144 και Αγνώστου Στρατιώτου) η Λαϊκή Επιτροπή Καλλιθέας, μαζί με το Λαϊκό Φροντιστήριο και την Επιτροπή Ανέργων Καλλιθέας. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσίαση του βιβλίου «12 ημέρες από τη ζωή του Αη Βασίλη» από την συγγραφέα Εύη Κοντόρα, γιορτινές κατασκευές, μουσικοκινητικές δραστηριότητες και διαδραστικά παιχνίδια.
  • Η Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης διοργανώνει εκδήλωση αλληλεγγύης, σήμερα Τετάρτη, στις 8 μ.μ., στα γραφεία της τοπικής ένωσης ΕΒΕ (Μαβίλη και Ματσούκα).
  • Η Λαϊκή Επιτροπή Αγίων Αναργύρων - Καματερού καλεί μικρούς και μεγάλους στην παιδική γιορτή που διοργανώνει σήμερα Τετάρτη, στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα του Α΄ ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων (Ν. Πλαστήρα και Κλεισούρας).
  • Γιορτινή εκδήλωση για τα παιδιά των εργατικών - λαϊκών οικογενειών με παιγνίδια, τραγούδια και χορό, κατασκευές και δώρα, διοργανώνει η Αγωνιστική Κίνηση Γυναικών Κοζάνης, σήμερα Τετάρτη, στις 6 μ.μ., στον ημιώροφο του «Μπλιούρειου».

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ