Πέμπτη 24 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΙΜΗΝΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΤΟΥ ΚΚΕ
Στη μάχη με αποφασιστικότητα και η ΚΝΕ

Εχει καλύψει το 54,87% του πλάνου της

Με σχέδιο, πείσμα και αποφασιστικότητα δίνουν και οι Οργανώσεις της ΚΝΕ σε όλη τη χώρα τη μάχη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα της ΚΕ του ΚΚΕ.

Λίγο πριν τα «μισά» της μάχης, η ΚΝΕ έχει καλύψει το 54,87% του πλάνου της, ενώ η Οργάνωση Περιοχής Πελοποννήσου έπιασε ήδη το 100% του στόχου της. Στη δεύτερη θέση σε ό,τι αφορά την κάλυψη του πλάνου της βρίσκεται η Οργάνωση Δυτικής Ελλάδας με ποσοστό 73,11% και στην τρίτη η Οργάνωση Εξωτερικού με 65,00%.

Ακολουθούν οι εξής Οργανώσεις Περιοχής: Αττικής με 56,09%, Κεντρικής Μακεδονίας με 55,00%, Ανατολικής Στερεάς - Εύβοιας με 54,60%, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης με 50,50%, Ηπείρου με 46,30%, Κρήτης με 44,00%, Αιγαίου με 39,64%, Θεσσαλίας με 34,52% και Δυτικής Μακεδονίας με 33,15%.

Στο 100% του πλάνου της η ΟΠ Πελοποννήσου Καλεί σε άμιλλα την ΟΠ Δυτικής Ελλάδας

Η Οργάνωση Περιοχής Πελοποννήσου τη Δευτέρα 21/12 κάλυψε το πλάνο της για την Οικονομική Εξόρμηση.

Σε κάλεσμα του Συμβουλίου Περιοχής για τη συνέχεια της Εξόρμησης σημειώνεται ότι η Οργάνωση «από τις πρώτες μέρες έβαλε στόχο να πάρει φέτος το λάβαρο του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ και αυτό αποτέλεσε κίνητρο για όλες τις Τομεακές Οργανώσεις.

Καθοριστικό ρόλο στο να μη χάνεται η στοχοπροσήλωση έπαιξαν ο έλεγχος στο ατομικό εβδομαδιαίο πλάνο του κάθε συντρόφου και της κάθε ΟΒ και η πλήρης ενημέρωση όλων των στελεχών της Οργάνωσης Περιοχής για την πορεία υλοποίησης των στόχων.

Το Συμβούλιο Περιοχής κατέληξε σε άμιλλα με δώρα για τον πρώτο σύντροφο, την πρώτη ΟΒ και την πρώτη Τομεακή Οργάνωση.

Επίσης, μετά από συζήτηση στο Γραφείο Περιοχής καταλήξαμε να προκαλέσουμε σε άμιλλα την Οργάνωση Περιοχής της Δυτικής Ελλάδας και ελπίζουμε να την αποδεχτεί. Το βραβείο της άμιλλας το αφήνουμε να το αποφασίσουν οι σύντροφοι της Δυτικής Ελλάδας. Ο,τι και να μας δώσουν θα είναι ευπρόσδεκτο».

Η Οργάνωση Κ. Μακεδονίας καλεί σε άμιλλα την ΟΠ Αττικής

Αντίστοιχο κάλεσμα για τη συνέχεια της Εξόρμησης, με ανάδειξη των δυνατοτήτων που έχουν φανεί μέχρι τώρα, απευθύνει και το Συμβούλιο Περιοχής της Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας της ΚΝΕ, καλώντας παράλληλα σε άμιλλα την ΟΠ Αττικής:

«Η Οργάνωση Περιοχής Κεντρικής Μακεδονίας σταθερά συνεπής στο καθήκον κάλυψης των πλάνων της, χωρίς καμία επανάπαυση συνεχίζει τη μάχη και σε αυτήν την Οικονομική Εξόρμηση!

Στα μισά περίπου της "διαδρομής" και η πείρα που έχουμε συγκεντρώσει έως τώρα δείχνει τις σημαντικές δυνατότητες που έχουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας: Στις 17 Νοέμβρη, φοιτητές από τα ΑΕΙ Θεσσαλονίκης, συγκέντρωσαν 3.000 ευρώ, τιμώντας τα 97 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος. Σπουδαστές του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης μέσα σε μία μέρα συγκέντρωσαν 600 ευρώ, μετά από μαζικές εξορμήσεις στις γειτονιές της Θεσσαλονίκης και στο χώρο σπουδών τους. Μαθητές από τις Συκιές Θεσσαλονίκης με μεράκι έφτιαξαν χειροποίητες κάρτες προς τιμή των 100 χρόνων του Κόμματος και μέσα σε μια μέρα συγκέντρωσαν 150 ευρώ!

Η ΟΠ Κεντρικής Μακεδονίας, κατανοώντας τη σημασία της κομμουνιστικής άμιλλας για την υπερκάλυψη των πλάνων των Οργανώσεων, καλεί σε άμιλλα την Οργάνωση Περιοχής Αττικής!».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ