Τετάρτη 23 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Κεφάτο παιδικό Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ

Κέφι, χρώματα πολλά, χαρούμενες παιδικές φατσούλες, λιχουδιές και παιχνίδια γέμισαν την περασμένη Κυριακή την έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό, όπου έγινε το 6ο Χριστουγεννιάτικο Φεστιβάλ της ΚΝΕ για τα παιδιά.

Ο χώρος είχε μεταμορφωθεί κατάλληλα στο πνεύμα των ημερών, οι τοίχοι είχαν στολιστεί με χιονισμένα σπιτάκια, με διακοσμημένα συννεφάκια και με την κουζίνα των καλικάντζαρων, όπου το πρωί τα ίδια τα παιδιά δημιούργησαν λιχουδιές ως μικροί σεφ. Παράλληλα, υπήρχαν δύο βιβλιοπωλεία, ένα με παιδικά βιβλία κι ένα για ενήλικες, με επιλεγμένους τίτλους από τη «Σύγχρονη Εποχή» και άλλα βιβλία.

Η Επιτροπή Φεστιβάλ του ΚΣ της ΚΝΕ και ομάδα παιδαγωγών ετοίμασαν με μεράκι ένα κεφάτο πρόγραμμα, που απλώθηκε το πρωί και το απόγευμα της Κυριακής, συγκεντρώνοντας πολλά παιδιά και στις δυο ζώνες του προγράμματος.

Το πρωί, επισκέφτηκε το Φεστιβάλ και ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, που μοίρασε ευχές και μίλησε για το θεσμό του Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ που έχει καθιερωθεί έξι χρόνια τώρα.

Τα πιτσιρίκια ήταν οι πρωταγωνιστές της γιορτής και γέμισαν το χώρο με τις χαρούμενες φωνές, τα παιχνίδια και τις δημιουργίες τους. Απασχολήθηκαν τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα σε ενδιαφέροντα εργαστήρια, παρακολούθησαν αξιόλογες παραστάσεις, χόρεψαν και ξεφάντωσαν στο πάρτι που έκλεισε τη γιορτή, αντάλλαξαν ευχές και δέχτηκαν όμορφα δωράκια.Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org