Τρίτη 22 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Πλούσια πολιτιστική δράση από το ΠΑΜΕ

Τη ερχόμενη Δευτέρα 28/12 ξεκινάει τις παιδικές παραστάσεις η θεατρική ομάδα του ΠΑΜΕ, με το παιδικό παραμύθι «Η Λεύκα και το άλογο». Η πρώτη προγραμματισμένη παράσταση θα πλαισιώσει τη χριστουγεννιάτικη γιορτή που οργανώνει το Συνδικάτο Εργαζομένων στο Δήμο Καισαριανής.

Οι παραστάσεις του παιδικού θεάτρου και του θεάτρου για ενήλικες «Οι γειτονιές του κόσμου» θα συνεχιστούν και τους επόμενους μήνες. Τα σωματεία, οι Λαϊκές Επιτροπές, οι Σύλλογοι Γονέων, οι φορείς μπορούν σε συνεννόηση με το ΠΑΜΕ να αξιοποιήσουν όποια από τις δύο παραστάσεις θέλουν. Η θεατρική ομάδα, επίσης, προετοιμάζει για το καλοκαίρι τους «Ιππείς» του Αριστοφάνη.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει η προετοιμασία εκδήλωσης αφιερωμένης στον Κώστα Βίρβο, με παρουσίαση των τραγουδιών του «Θεσσαλικού Κύκλου» (Κώστας Βίρβος - Γιάννης Μαρκόπουλος). Στο «Θεσσαλικό Κύκλο» θα συνεργαστούν η ορχήστρα, η χορωδία και η θεατρική ομάδα.

Το ΠΑΜΕ απευθύνει κάλεσμα σε όσους συναγωνιστές θέλουν και μπορούν, να πλαισιώσουν τις πολιτιστικές ομάδες (μουσική, χορός, τραγούδι, θέατρο). Ιδιαίτερα αναγκαία είναι η συμπλήρωση της ορχήστρας με παραδοσιακά πνευστά, έγχορδα και κρουστά όργανα. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα του ΠΑΜΕ 210 3301842, 210 3301847, 210 3833786.


Κορυφή σελίδας

Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org