Παρασκευή 18 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Βιβλιοπαρουσιάσεις
Την Κυριακή 20/12

-- Στις 11.00 π.μ., σε εκδήλωση των Οργανώσεων Καλλιθέας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, στον κινηματογράφο «Καλυψώ» (Γρ. Λαμπράκη και Καλυψούς), θα παρουσιαστεί η έκδοση «Δεκέμβρης 1944 - Κρίσιμη ταξική σύγκρουση». Θα μιλήσει ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και θα προβληθεί ντοκιμαντέρ. Στο χώρο θα λειτουργήσει έκθεση φωτογραφίας και βιβλιοπωλείο.

-- Στις 6.30 μ.μ., στον Πειραιά, στα γραφεία της ΚΟ Πειραιά του ΚΚΕ (Καραΐσκου 119 - πλατεία Κοραή, 1ος όροφος), η πρώτη μέρα της έκθεσης θα συνδυαστεί με την παρουσίαση της έκδοσης της «Σύγχρονης Εποχής», «Ευρωκομμουνισμός: Θεωρία και στρατηγική υπέρ του κεφαλαίου», με ομιλητή τον Αναστάση Γκίκα, μέλος του Τμήματος Ιστορίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 21/12

-- Στις 7.00 μ.μ., στη Μεταμόρφωση, στο Πνευματικό Κέντρο, θα παρουσιαστεί το βιβλίο «Οκτώβρης 1917 - Η πορεία των μπολσεβίκων προς τη νίκη», με ομιλητή τον Φάνη Παρρή, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 7 μ.μ., στο Νέο Ηράκλειο, στη «Βίλα Στέλλα» (Σοφίας και Γαλήνης) οι ΚΟΒ Ηρακλείου του ΚΚΕ θα παρουσιάσουν το βιβλίο «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-41». Θα μιλήσει ο Μάνος Θερμός, μέλος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΟ Αττικής.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ