Πέμπτη 17 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Πλήθος δραστηριοτήτων ξεδιπλώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, τόσο εκδηλώσεις ενταγμένες στον εορτασμό των 97 χρόνων απ' την ίδρυση του Κόμματος, όσο και λαϊκά γλέντια που συνδέονται με τη μάχη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης του ΚΚΕ.

Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Σήμερα, Πέμπτη

-- Στις 6.30 μ.μ., οι Οργανώσεις Κερατσινίου - Δραπετσώνας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στην Αμφιάλη (Εμμανουήλ Μπενάκη 70), με θέμα «Να δυναμώσει η πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, να μην υπάρχει καμιά εμπλοκή, καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Λαϊκό γλέντι διοργανώνουν οι ΚΟΒ των ΕΒΕ και Ιπποκράτη - Αμπελοκήπων Λάρισας στο Πολιτιστικό Κέντρο Αμπελοκήπων, αίθουσα ΚΑΠΗ (πίσω από το σταθμό των ΚΤΕΛ, Μύρων 1), στις 9 μ.μ.

Το Σάββατο 19/12

-- Η ΤΕ Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση - συνεστίαση για τα 97 χρόνια του ΚΚΕ και τα 70 χρόνια από τη μεγάλη Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, για να τιμήσει τους τρεις Χανιώτες που εκτελέστηκαν με τους 200 κομμουνιστές στην Καισαριανή από τους ναζί: Τον Παναγιώτη Κορναράκη (Κορνάρος), αρχισυντάκτη του «Ριζοσπάστη» και τους συντρόφους του Θρασύβουλο Καλαφατάκη και Νίκο Μαριακάκη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών στο Μάλεμε. Θα μιλήσει ο Μ. Συντυχάκης, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος, και θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι. Θα προηγηθεί τοποθέτηση πλάκας στο σπίτι του Θρασύβουλου Καλαφατάκη στην πλατεία του Πλατανιά Χανίων στις 18.30.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ