Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΗ
«ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ»
Τον αντιπολιτεύεται τάχα, αλλά το συζητάει κιόλας

Η επικεφαλής της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό για ασυνέπεια μεταξύ προεκλογικών λόγων και μετεκλογικών - κυβερνητικών πεπραγμένων.

Οπως, επίσης, κατηγόρησε την κυβέρνηση για το γεγονός ότι με τους «πειραματισμούς» της ανέτρεψε το ...έργο της προηγούμενης κυβέρνησης, όπου μετείχε και το ΠΑΣΟΚ, τσακίζοντας και εκείνη η συγκυβέρνηση λαϊκά δικαιώματα και εισοδήματα. Στην πραγματικότητα, βέβαια, η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την αντιλαϊκή επίθεση από εκεί που την άφησαν οι προκάτοχοί της.

Παράλληλα, η Φ. Γεννηματά κατήγγειλε την κυβέρνηση ότι οδήγησε σε ασφυξία την εγχώρια καπιταλιστική οικονομία, ενώ στις προσκλήσεις της κυβέρνησης περί συναίνεσης πάνω στα ζητούμενα του κεφαλαίου, δήλωσε εκ μέρους του χώρου που εκπροσωπεί «παρών», αρκεί η συζήτηση με τον ΣΥΡΙΖΑ να γίνει δημόσια, ενώπιον των ψηφοφόρων τους, στη Βουλή, όπως είπε, προσδοκώντας - όπως φαίνεται - κι από μια τέτοια διαδικασία μια «αναβάπτιση» του ΠΑΣΟΚ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ