Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΒΟΥΛΗ
ΔΙΑΜΑΝΤΩ ΜΑΝΩΛΑΚΟΥ
Στραγγίζετε το λαό και μπουκώνετε το κεφάλαιο

Eurokinissi

Η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου ανέφερε ότι «στραγγίζετε το λαό και μπουκώνετε το κεφάλαιο», προσθέτοντας ότι «μας σερβίρετε το "παράλληλο πρόγραμμα", για να δείξετε δήθεν ότι τα προαπαιτούμενα αντιλαϊκά μέτρα δεν είναι δικά σας και ότι τα έχουν επιβάλει οι δανειστές και σύμμαχοι για την ενδιάμεση δόση. Ψέματα λέτε! Ολα είναι μέτρα που ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα των επιχειρηματικών ομίλων και, ταυτόχρονα, αφαιρούν επιπλέον εισόδημα και δικαιώματα από εργατοϋπαλλήλους, αγρότες, μικροεπαγγελματίες, αυτοαπασχολούμενους, συνταξιούχους, μέχρι και από ανέργους».

«Δεν υπάρχει νομοσχέδιο», τόνισε, «που να μην περιέχει και μέτρα κατά των αγροτών. Προωθείτε ακόμα μεγαλύτερη απελευθέρωση και στο κρασί. Δεν φτάνει ο Ειδικός Φόρος, που ζητάμε βεβαίως την απόσυρσή του. Στο άρθρο 42 προωθείτε την "εργαλειοθήκη" του ΟΟΣΑ, ώστε η μεταποίηση σταφυλιών σε γλεύκος και του γλεύκους σε κρασί να μπορεί να πραγματοποιείται εκτός της οριοθετημένης γεωγραφικής περιοχής της ονομασίας προέλευσης. Επίσης, καταργείτε την ταινία ελέγχου οίνου για αριθμημένα και άλλα μπουκάλια, δηλαδή τον έλεγχο για το τι παράγεται, χωρίς να αντικαθίσταται με κάτι άλλο. Αυτά έχει η απελευθέρωση!

Καμία ανοχή στην κυβέρνηση! Κανένας συμβιβασμός με τα ψίχουλα και την αδικία και χωρίς καθυστέρηση δυνάμωμα της πάλης του λαού ενάντια στα άγρια μέτρα και το εκμεταλλευτικό σύστημα και τα κόμματά του! Αυτό είναι το μήνυμα του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ