Τετάρτη 16 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ
Σήμερα Τετάρτη

-- Στις 7 μ.μ., στο Μοσχάτο, οι Οργανώσεις Ταύρου - Μοσχάτου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση για το Δεκέμβρη του '44, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου (Κωνσταντινουπόλεως και Σολωμού). Θα μιλήσει ο Κώστας Ζιώγας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα παρουσιαστούν, επίσης, τα γεγονότα εκείνης της περιόδου στις περιοχές του Ταύρου και του Μοσχάτου και θα προβληθεί ντοκιμαντέρ.

-- Εκδήλωση με τίτλο «Η αντοχή και η ηρωική στάση των κομμουνιστών στις εξορίες και τις φυλακές» διοργανώνει η ΚΟ Γρεβενών του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Δημαρχείο Γρεβενών. Στην εκδήλωση θα μιλήσει η Παναγιώτα Ντάγκα, μέλος της ΕΠ Δυτικής Μακεδονίας του ΚΚΕ. Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργήσει βιβλιοπωλείο και έκθεση με γράμματα, φωτογραφίες, ντοκουμέντα κ.ά.

-- Η ΤΟ Πρέβεζας του ΚΚΕ διοργανώνει συγκέντρωση - συζήτηση στις 7 μ.μ., στη «Θεοφάνειο» Αίθουσα, για τις πολιτικές εξελίξεις. Θα μιλήσει ο Τάσος Τόκας, μέλος της ΕΠ Ηπείρου του ΚΚΕ.

Αύριο Πέμπτη

-- Στις 6.30 μ.μ., οι Οργανώσεις Κερατσινίου - Δραπετσώνας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ πραγματοποιούν εκδήλωση στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» στην Αμφιάλη (Εμμανουήλ Μπενάκη 70), με θέμα «Να δυναμώσει η πάλη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο, να μην υπάρχει καμιά εμπλοκή, καμιά συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς». Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ