Σάββατο 12 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολύμορφη δραστηριότητα σε όλη τη χώρα

Πλήθος πολύμορφων δραστηριοτήτων ξεδιπλώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, τόσο εκδηλώσεις ενταγμένες στον εορτασμό των 97 χρόνων απ' την ίδρυση του Κόμματος, όσο και λαϊκά γλέντια που συνδέονται και με τη μάχη της Οικονομικής Εξόρμησης.

Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Σήμερα Σάββατο

-- Η ΚΟ Αλιβερίου του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο κέντρο «Κτήμα Κέκη», στις 9 μ.μ., με φαγητό και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του Ρέτσα.

-- Η ΚΟΒ Αυλίδας του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο ΚΑΠΗ Βαθέος Αυλίδας, στις 8.30 μ.μ.

Αύριο Κυριακή

-- Η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι στα πλαίσια της Οικονομικής Εξόρμησης Δεκέμβρη - Γενάρη, στη 1 μ.μ., στο κέντρο «Ανοδος» (Γάζι). Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει κρητικό και λαϊκό πρόγραμμα.

-- Εκδήλωση της ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης, με θέμα «Ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ: Συμπεράσματα από τη συμβολή της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΚΚΕ στην ανάπτυξη του ΔΣΕ στην Πελοπόννησο». Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», θα παρουσιαστεί μέρος του αρχείου του Βαγγέλη Ρογκάκου, Πολιτικού Επιτρόπου της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, ενώ θα λειτουργεί έκθεση αρχειακού υλικού.

-- Συνεστίαση για τα 97χρονα του Κόμματος οργανώνει η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στο Κέντρο «Αρχοντικό» (πρώην ΞΕΝΟΣ) στην Εδεσσα.

-- Η ΚΟΒ Υγείας Χαλκίδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στο καφέ «Τέχνης Δρώμενα», στις 6 μ.μ. Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι με φαγητό και ζωντανή μουσική.

Τη Δευτέρα 14/12

-- Η ΤΟ Ιωαννίνων - Θεσπρωτίας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν των 97 χρόνων του ΚΚΕ, με θέμα «Η στρατηγική του ΚΚΕ στην πορεία εμφάνισης της εργατικής τάξης και ανάπτυξης της ταξικής πάλης», στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα «Λόγου και Τέχνης» στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων. Θα μιλήσει ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει μουσικο-αφηγηματικό αφιέρωμα για την εμφάνιση της εργατικής τάξης στα Γιάννενα και τους αγώνες της.

-- Η ΤΕ Φθιώτιδας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στην αίθουσα συγκεντρώσεων του ΤΕΕ Αν. Στερεάς (πλ. Ελευθερίας), όπου ο Τάσος Χρονάς, στέλεχος του ΚΚΕ, θα παρουσιάσει το βιβλίο «Το ΚΚΕ στον ιταλοελληνικό πόλεμο 1940-41».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ