Παρασκευή 11 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολύμορφη δραστηριότητα σε όλη τη χώρα

Πλήθος πολύμορφων εκδηλώσεων ξεδιπλώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, ενταγμένες στο γιορτασμό των 97 χρόνων απ' την ίδρυση του Κόμματος, αλλά και αφιερωμένες στις πολιτικές εξελίξεις. Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Σήμερα, Παρασκευή

-- Η ΤΕ Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 70χρονα από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, για να τιμήσει τον Παναγιώτη Κορναράκη (Κορνάρος), αρχισυντάκτη του «Ριζοσπάστη», που εκτελέστηκε με τους 200 κομμουνιστές της Καισαριανής από τους φασίστες Γερμανούς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ., έξω από τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Σφακοπηγαδίου Κισσάμου. Θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Γιώργο Κορναράκη, μέλος του ΤΓ Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ, ιστορικό αφιέρωμα και έκθεση από τη δράση του.

-- Λαϊκό γλέντι διοργανώνει η ΚΟ Μεγαρίδας, στις 8.30 μ.μ., στο κέντρο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ» (Ν. Πανούση - Δρόμος Αγίου Στεφάνου).

-- Η ΚΟΒ Αμαρύνθου του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο ξενοδοχείο «Το Κύμα» στις 8.30 μ.μ.

Αύριο, Σάββατο

-- Στο πλαίσιο της συμπλήρωσης των 97 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, η ΚΟ Κωμιακής του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Κορωνίδας, στις 6.30 μ.μ. Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει: Προβολή φωτογραφικού υλικού, βίντεο για το Δεκέμβρη του '44, αφιέρωμα στον Κωμιακίτη κομμουνιστή Μήτσο Λεβογιάννη (μπαρμπα - Μήτσο), έκθεση βιβλίου από τη «Σύγχρονη Εποχή». Θα μιλήσει η Ευδοκία Ψαρά, μέλος της ΤΟ Κυκλάδων του ΚΚΕ.

-- Η ΚΟ Αλιβερίου του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο κέντρο «Κτήμα Κέκη», στις 9 μ.μ. με φαγητό και ζωντανή μουσική από το συγκρότημα του Ρέτσα.

-- Η ΚΟΒ Αυλίδας του ΚΚΕ διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο ΚΑΠΗ Βαθέος Αυλίδας, στις 8.30 μ.μ.

Την Κυριακή 13/12

-- Η ΚΟ Ηρακλείου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης Δεκέμβρη - Γενάρη, στη 1 μ.μ., στο κέντρο «Ανοδος» (Γάζι). Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει κρητικό και λαϊκό μουσικό πρόγραμμα.

-- Εκδήλωση της ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης με θέμα: «Ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ: Συμπεράσματα από τη συμβολή της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΚΚΕ στην ανάπτυξη του ΔΣΕ στην Πελοπόννησο». Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής». Επίσης θα παρουσιαστεί μέρος του αρχείου του Βαγγέλη Ρογκάκου, Πολιτικού Επιτρόπου της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ ενώ θα λειτουργεί έκθεση αρχειακού υλικού.

-- Συνεστίαση για τα 97χρονα του Κόμματος οργανώνει η ΤΟ Πέλλας του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ., στο κέντρο «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ» (πρώην ΞΕΝΟΣ) στην Εδεσσα.

-- Η ΚΟΒ Υγείας Χαλκίδας του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση στο καφέ «Τέχνης Δρώμενα», στις 6 μ.μ. Θα πραγματοποιηθεί συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει γλέντι με φαγητό και ζωντανή μουσική.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ