Κυριακή 13 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 29
ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ - ΣΚΑΚΙ
Νέα και Εκδηλώσεις
  • Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΝΙΚΟΣ ΜΕΝΔΡΙΝΟΣ και η τριμελής επιτροπή του Καλλιτεχνικού Σκακιού της ΕΣΟ, κ.κ. Χάρης Φουγιαξής, Δημήτρης Σκυριανόγλου, σας καλούν να γνωρίσετε τον κόσμο του Καλλιτεχνικού Σκακιού με τη συμμετοχή σας στο 3ο Κύπελλο Ελλάδας Λύσης Σκακιστικών Προβλημάτων.

Για τους αρχάριους λύτες θα ήταν χρήσιμο να γνωριστούν με το είδος των προβλημάτων που θα αντιμετωπίσουν μέσω της ιστοσελίδας: www.kallitexniko-skaki.blogspot.gr

Το 3ο Κύπελλο Λύσης θα διεξαχθεί την Κυριακή πρωί 3 Γενάρη στην Αθήνα και ταυτόχρονα σε πολλές πόλεις της χώρας. Πληροφορίες στον κ. Νίκο Μενδρινό, τηλ. 210.9833.452 ή e-mail: nikmendrinos@gmail.com

  • ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ για το 3ο Κύπελλο είναι ότι θα δοθούν για λύση 14 προβλήματα απ' όλες τις κατηγορίες (4 ορθόδοξα 2 κινήσεων και από 2 ορθόδοξα 3 και περισσότερων κινήσεων, όπως και βοηθητικά, αντίστροφα και σπουδές) και οι διαγωνιζόμενοι θα προσπαθήσουν να λύσουν όσο περισσότερα μπορούν μέσα στο χρόνο των 2,5 ωρών που θα διαθέτουν (Ωρα έναρξης πανελλαδικά 11.00 με 13.30).

Οι απαντήσεις των λυτών όλης της χώρας θα συγκεντρωθούν και θα βαθμολογηθούν από τον «κεντρικό» διοργανωτή, ώστε να υπάρξει ενιαία βαθμολογία. Θα επανέλθουμε για τις πόλεις που θα διεξαχθεί το 3ο Κύπελλο Ελλάδας.

  • Η ΕΣΟ με ανακοίνωσή της εγκρίνει τις αιτήσεις μεταγραφής των παρακάτω σκακιστών-στριών: 1. Χαλκιαδάκη Αντωνέλας (ΑΓΜ 15032) 2. Παππά Αλέξανδρου (32810) 3. Ροζάκη Βασίλειου (12835) και οι τρεις από ΑΟ «Δόξα Πεύκης» στον ΑΟ Παραδείσου Αμαρουσίου. 4. Δρίστελλα Νικόλαου (38988) από ΣΕ Ελασσόνας «Ο Πολυποίτης» στον ΣΟ Φαλάνης, 5. Αναγνωστόπουλου Φώτη (30899) από ΣΟ «Σπύρος Μπίκος» στην ΠΣ Αγ. Δημητρίου Αττικής.

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ