Πέμπτη 10 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολύμορφη δραστηριότητα σε όλη τη χώρα

Πλήθος πολύμορφων εκδηλώσεων ξεδιπλώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, ενταγμένες στον εορτασμό των 97 χρόνων απ' την ίδρυση του Κόμματος, αλλά και αφιερωμένες στις πολιτικές εξελίξεις.

Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Σήμερα, Πέμπτη

-- Σε εκδήλωση της ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου, στις 7 μ.μ., θα παρουσιαστούν σύντομο ιστορικό αφιέρωμα στην ίδρυση του Κόμματος με τη συμμετοχή του Σοσιαλιστικού Ομίλου Κέρκυρας το Νοέμβρη 1918, ποιητικό - λογοτεχνικό αφιέρωμα στα 97 χρόνια του ΚΚΕ και θα μιλήσει ο Γραμματέας της ΕΠ Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας, Νεκτάριος Τριάντης. Θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με εργατικό - λαϊκό τραγούδι.

-- Με αφορμή τη συμπλήρωση 97 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, οι ΤΟ Τρικάλων του Κόμματος διοργανώνουν εκδήλωση - αφιέρωμα με θέμα «Η εξέγερση στα Τρίκαλα το Φλεβάρη του 1925», στις 7 μ.μ., στον πολυχώρο του Δήμου Τρικκαίων (έναντι ΔΕΗ). Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσικό - αφηγηματικό αφιέρωμα.

Αύριο, Παρασκευή

-- Η ΤΕ Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση για τα 100 χρόνια του ΚΚΕ και τα 70χρονα από την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών, για να τιμήσει τον Παναγιώτη Κορναράκη (Κορνάρος), αρχισυντάκτη του «Ριζοσπάστη», που εκτελέστηκε με τους 200 κομμουνιστές της Καισαριανής από τους φασίστες Γερμανούς. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 11 π.μ., έξω από τον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείο Σφακοπηγαδίου Κισσάμου. Θα περιλαμβάνει ομιλία από τον Γιώργο Κορναράκη, μέλος του ΤΓ Υπαίθρου Χανίων του ΚΚΕ, ιστορικό αφιέρωμα και έκθεση από τη δράση του.

Το Σάββατο 12/12

-- Οι Οργανώσεις Γαλατσίου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ και το Παράρτημα Γαλατσίου της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ διοργανώνουν εκδήλωση για το Δεκέμβρη του '44, στις 6.30 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο «Καμίνι». Θα μιλήσει η Μαρία Θεοφίλη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ της ΚΟ Αττικής. Θα λειτουργεί έκθεση φωτογραφικού υλικού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ