Τετάρτη 9 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΝΕΟΛΑΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Εκδηλώσεις σε σχολές

Εκδηλώσεις σε σχολές πανεπιστημίων και ΤΕΙ πραγματοποιούν αυτές τις μέρες οι Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ σε διάφορες πόλεις. Συγκεκριμένα:

Σήμερα, Τετάρτη

-- Φυσικό Αθήνας, στις 12 μ., στο αμφιθέατρο Αρίσταρχος, συζήτηση με θέμα: «Ο ενεργειακός σχεδιασμός στην Ελλάδα. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γρηγόρης Λιονής, μέλος του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Οικονομικό της Νομικής Αθήνας, στις 12 μ., στην αίθουσα 13 (7ος όροφος), συζήτηση με θέμα: «Οι εξελίξεις στην οικονομία και η έξοδος από την κρίση. Οι θέσεις του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Ηλίας Τσιμπουκάκης, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, εκδήλωση των ΟΒ Φυσικού και Μαθηματικού της ΚΝΕ με θέμα: «Το επιστημονικό έργο του Αλμπερτ Αϊνστάιν και η στάση του στους κοινωνικούς αγώνες». Η εκδήλωση γίνεται στις 2 μ.μ., στο κτίριο του Χημικού Χ3, αίθουσα 132α, και θα μιλήσει ο Δημήτρης Κοιλάκος, μέλος του Τμήματος Παιδείας και Ερευνας της ΚΕ του ΚΚΕ.

Αύριο, Πέμπτη

-- Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, στις 12.30 μ.μ., στην αίθουσα Β, με θέμα: «Οι επιπτώσεις του 3ου μνημονίου στην αγροτική παραγωγή». Θα μιλήσει η Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής.

-- Οικονομικό Πανεπιστήμιο, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο Αντωνιάδου, με θέμα: «Ευρώ ή δραχμή; Γίνεται φιλολαϊκή οικονομία αν αλλάξει το νόμισμα;». Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής και του Τμήματος Οικονομίας της ΚΕ.

-- ΤΕΙ Αθήνας, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο ΣΑΕΤ, με θέμα: «Δεκέμβρης 1944. Κρίσιμη ταξική σύγκρουση». Θα μιλήσει ο Πέτρος Αλέπης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- ΤΕΙ Πειραιά, στη 1 μ.μ., στο αμφιθέατρο Β.2.18, με το ίδιο θέμα, θα μιλήσει ο Χρήστος Μπάθας, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- ΑΣΠΑΙΤΕ, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα 2.23, με το ίδιο θέμα, θα μιλήσει ο Παναγιώτης Παπαγεωργόπουλος, μέλος του Γραφείου Περιοχής της ΚΟ Αττικής του ΚΚΕ.

-- ΤΕΙ Καλαμάτας, στη 1 μ.μ., στην αίθουσα 112, με θέμα: «Μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη προς όφελος του λαού στην αγροτική οικονομία και στον κλάδο των τροφίμων;». Ομιλητής ο Νίκος Κουτουμάνος, Γραμματέας Περιοχής Πελοποννήσου του ΚΚΕ, τεχνολόγος γεωπόνος.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ