Τρίτη 8 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Πολύμορφη δραστηριότητα σε όλη τη χώρα

Πλήθος πολύμορφων εκδηλώσεων ξεδιπλώνουν οι Κομματικές Οργανώσεις σε όλη τη χώρα, ενταγμένες στον εορτασμό των 97 χρόνων απ' την ίδρυση του Κόμματος, αλλά και αφιερωμένες στις πολιτικές εξελίξεις.

Μεταξύ αυτών και οι παρακάτω:

Αύριο Τετάρτη

-- Η ΚΟ Καρύστου διοργανώνει λαϊκό γλέντι, στην ταβέρνα «Ο ζούρας» στις 8.30 μ.μ.

Την Πέμπτη 10/12

-- Εως την Πέμπτη 10/12 από την ΤΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδηλώσεις για τα 97 χρόνια του ΚΚΕ στο φουαγιέ του δημοτικού θεάτρου. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν από τις 6 μ.μ. έως τις 8 μ.μ. έκθεση εικαστικής δημιουργίας ντόπιων καλλιτεχνών, έκθεση αρχειακού υλικού και ιστορικών αντικειμένων.

Την Πέμπτη 10/12, στις 7 μ.μ. σύντομο ιστορικό αφιέρωμα στην ίδρυση του Κόμματος με τη συμμετοχή του Σοσιαλιστικού Ομίλου Κέρκυρας το Νοέμβρη του 1918, ποιητικό - λογοτεχνικό αφιέρωμα στα 97 χρόνια του ΚΚΕ, ομιλία από τον Γραμματέα της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου - Κέρκυρας - Λευκάδας, Νεκτάριο Τριάντη. Μουσικό πρόγραμμα με εργατικό - λαϊκό τραγούδι. Και τις τρεις μέρες, στο χώρο θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής».

-- Με αφορμή τη συμπλήρωση 97 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματος, οι ΤΟ Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνουν εκδήλωση - αφιέρωμα με θέμα: «Η εξέγερση στα Τρίκαλα το Φλεβάρη του 1925», στις 7 μ.μ. στον πολυχώρο του Δήμου Τρικκαίων (έναντι ΔΕΗ). Θα μιλήσει ο Διονύσης Αρβανιτάκης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, ενώ η εκδήλωση θα περιλαμβάνει και μουσικό - αφηγηματικό αφιέρωμα.

Την Κυριακή 13/12

-- Η ΚΟ Ηρακλείου διοργανώνει λαϊκό γλέντι στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης, στη 1 μ.μ., στο κέντρο «Ανοδος» (Γάζι). Θα μιλήσει ο Κώστας Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. Θα ακολουθήσει κρητικό και λαϊκό πρόγραμμα.

-- Η ΤΕ Λακωνίας του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Σπάρτης με θέμα: «Ολόπλευρη ισχυροποίηση του ΚΚΕ: Συμπεράσματα από τη συμβολή της Νομαρχιακής Επιτροπής Λακωνίας του ΚΚΕ στην ανάπτυξη του ΔΣΕ στην Πελοπόννησο». Στο χώρο της εκδήλωσης θα λειτουργεί βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής», επίσης θα παρουσιαστεί μέρος του αρχείου του Βαγγέλη Ρογκάκου, Πολιτικού Επιτρόπου της 3ης Μεραρχίας του ΔΣΕ, ενώ θα λειτουργεί έκθεση αρχειακού υλικού.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ