Παρασκευή 4 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 7
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ
Καβγάς για το ... πάπλωμα

Εριδες μεταξύ των δυνάμεων της εγχώριας σοσιαλδημοκρατίας προκάλεσε η δημοσιοποίηση, από κυβερνητικό αξιωματούχο, διαλόγου που κατά τον ίδιο είχε ο Αλ. Τσίπρας με τον Φρ. Ολάντ, στο περιθώριο της Συνόδου για το κλίμα στο Παρίσι. Ο Πρόεδρος της Γαλλίας φέρεται να ρώτησε: «Τι έγινε με το ΠΑΣΟΚ; Πήγε πάλι με τη ΝΔ;» και ο πρωθυπουργός να του απάντησε: «Συμβαίνουν αυτά στην πολιτική». Ο Φρ. Ολάντ συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω πώς να σε βοηθήσω με αυτή την κατάσταση» και ο Αλ. Τσίπρας ανταπάντησε: «Δε θέλω βοήθεια με αυτή την κατάσταση. Θέλω να με βοηθήσεις να αποφύγω τα εμπόδια του Σόιμπλε».

Αμεση ήταν η απάντηση του ΠΑΣΟΚ - που δεν κρύβει την ενόχλησή του για το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με την ευρωενωσιακή σοσιαλδημοκρατία - που υπενθύμισε ότι η Φώφη Γεννηματά έχει εξηγήσει στον Φρ. Ολάντ ότι ουδέποτε έγινε πρόσκληση για συνεργασία από τον Αλ. Τσίπρα. «Δυστυχώς, ο κ. πρωθυπουργός, δέσμιος των αδιεξόδων του, συνεχίζει να πολώνει και να διχάζει. Ανακαλύπτει παντού εχθρούς, ακόμη και στους κοινωνικούς εταίρους. Τέλος, επειδή επικαλείται συνεχώς το σχηματισμό κεντροαριστερής κυβέρνησης στην Πορτογαλία, να του υπενθυμίσω ότι ο ίδιος έχει επιλέξει να κυβερνά με την ακροδεξιά απόφυση των ΑΝΕΛ», δήλωσε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Δηλώσεις σχετικά έκανε και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης, αναφέροντας: «Και στο ψέμα είναι αδίστακτος. Ο εταίρος του ακροδεξιού Καμμένου συνεχίζει στον κατήφορο και στο εξωτερικό».

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ
Αδιευκρίνιστη παραμένει η σύνθεση της διάσκεψης στη Γενεύη(2017-01-04 00:00:00.0)
Με ατζέντα την ανάκαμψη του κεφαλαίου...(2016-09-11 00:00:00.0)
Σημαία της η συμφωνία επέκτασης του μνημονίου(2015-04-24 00:00:00.0)
Αλλεπάλληλες τηλεφωνικές συνομιλίες(2015-02-20 00:00:00.0)

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ