Τετάρτη 2 Δεκέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ
Εκθέσεις για τους αλύγιστους της ταξικής πάλης

Ολοκληρώνεται σήμερα Τετάρτη η έκθεση των Οργανώσεων Πάτρας και ΑΕΙ - ΤΕΙ Πάτρας του ΚΚΕ και της ΚΝΕ προς τιμήν των 97 χρόνων ζωής και δράσης του ΚΚΕ, αφιερωμένη «Στους αλύγιστους της ταξικής πάλης, στις φυλακές και τις εξορίες, από τη δεκαετία του '20 μέχρι το 1974». Η έκθεση λειτουργεί στην Αγορά Αργύρη.

Σήμερα, Τετάρτη, θα κλείσει με παρουσίαση της έκδοσης της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ, «Θεωρητικά ζητήματα στο Πρόγραμμα του ΚΚΕ», από την Μαρίνα Λαβράνου, μέλος του Γραφείου Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ.

Στο Αγρίνιο

Αντίστοιχη έκθεση με το ίδιο θέμα, για τους αλύγιστους της ταξικής πάλης, θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 4/12 μέχρι την Τετάρτη 9/12 στο Αγρίνιο, στη Δημοτική Αγορά (πρώην Λαχαναγορά).

Ωρες λειτουργίας: 17.00 - 21.00.

Θα γίνονται οργανωμένες ξεναγήσεις (πληροφορίες στο τηλ.: 698.3748.575).

Στο πλαίσιο της έκθεσης, τη Δευτέρα 7/12, στις 7 μ.μ., θα γίνει παρουσίαση της έκδοσης «Για το υγειονομικό του ΔΣΕ», της «Σύγχρονης Εποχής», με ομιλητή τον Δημήτρη Γκούρλια, στέλεχος του ΚΚΕ.

Την Τετάρτη 9/12, τέλος, θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο συγκέντρωση της ΤΟ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ για τα 97 χρόνια του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ. Θα μιλήσει ο Βαγγέλης Ραμμόπουλος, μέλος του ΓΠ Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΤΕ Αιτωλοακαρνανίας.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ