Κυριακή 29 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 35
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Διήμερες εκδηλώσεις στην Πάτρα

Διοργανωτές η ΚΟ Πάτρας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Πάτρας της ΚΝΕ

Η ΚΟ Πάτρας του ΚΚΕ και οι Οργανώσεις Πάτρας της ΚΝΕ θα πραγματοποιήσουν διήμερο εκδηλώσεων στις 4 και 5 Δεκέμβρη 2015, με θέμα «Οι θέσεις του ΚΚΕ για τη Φυσική Αγωγή στην Εκπαίδευση».

Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων:

Παρασκευή 4 Δεκέμβρη: Στο Συνεδριακό Κέντρο των ΤΕΙ Πάτρας και ώρα 18.30, θα παρουσιαστεί η έκδοση της ΚΕ του ΚΚΕ για τις θέσεις του ΚΚΕ για τη Φυσική Αγωγή στην Εκπαίδευση, με κεντρικό ομιλητή τον Νίκο Σοφιανό, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Σάββατο 5 Δεκέμβρη: Στις 10.00 π.μ., στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο των Ροΐτικων, σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, θα γίνει παρουσίαση προπόνησης καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ), από τον Κώστα Μίσσα, ομοσπονδιακό προπονητή και νέους αθλητές τοπικών σωματείων που κάνουν συστηματική προπόνηση.

Στις 18.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Παμπελοποννησιακού Σταδίου, θα γίνει εκδήλωση - συζήτηση με ομιλητές τον Κώστα Μίσσα, ομοσπονδιακό προπονητή, με θέμα «Οι κοινωνικές προεκτάσεις του μπάσκετ και η επίδρασή του στη διαμόρφωση της προσωπικότητας» και τον Κώστα Μπουντόλο, καθηγητή ΣΕΦΑΑ Αθήνας, με θέμα «Διατροφή και παιδί, μυοσκελετικά προβλήματα στο σχολείο».


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ