Σάββατο 28 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Δραστηριότητες μπροστά στις 3 Δεκέμβρη
  • Το ΠΑΜΕ Τύπου και ΜΜΕ καλεί σε εκδήλωση - συζήτηση, σήμερα, Σάββατο, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) με θέμα: «Τα αντιασφαλιστικά μέτρα της κυβέρνησης και οι επιπτώσεις τους για τους εργαζόμενους στον Τύπο και τα ΜΜΕ. Δίνουμε αποφασιστική απάντηση - Οργανώνουμε την πάλη μας». Εισηγήσεις θα κάνουν ο Θωμάς Κακαβάς και ο Παναγιώτης Ράμμος, στελέχη του ΠΑΜΕ.
  • Σε σύσκεψη με θέμα τα επόμενα βήματα στη δράση ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική και ιδιαίτερα ενάντια στην αντιασφαλιστική λαίλαπα καλεί η Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω, σήμερα, Σάββατο, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του Συνδικάτου Οικοδόμων (Ελλης και Αδριανουπόλεως).
  • Πλατιά σύσκεψη για την προετοιμασία και οργάνωση της απεργίας στις 3 του Δεκέμβρη οργανώνει η Γραμματεία Καβάλας του ΠΑΜΕ, τη Δευτέρα 30/11, στις 7 μ.μ., στο «ΕΣΠΕΡΙΑ».
  • Η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας (ΕΚΛ) θα δώσει συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα 30/11, στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία του, με θέμα την 24ωρη απεργία στις 3 Δεκέμβρη και άλλες πρωτοβουλίες του ΕΚΛ.
  • Σε Γενική Συνέλευση καλεί το Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγικής Βιομηχανίας Ελλάδας, την Τετάρτη 2 Δεκέμβρη, στις 6 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Πειραιά. Στο επίκεντρο της συνέλευσης θα βρεθεί η κλιμάκωση της πάλης με συμμετοχή στη νέα πανελλαδική απεργία.
  • Σε Γενική Συνέλευση προχωρά η ΠΕΜΕΝ, την Τετάρτη 2 Δεκέμβρη, στις 10.30 π.μ., στα γραφεία της (Μπουμπουλίνας 21).

Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ