Σάββατο 28 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Ούτε ένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα!

Από τη χτεσινή κινητοποίηση
Από τη χτεσινή κινητοποίηση
Με το σύνθημα «Κανένα λαϊκό σπίτι χωρίς ρεύμα», εκπρόσωποι των ταξικών Σωματείων των Οικοδόμων και των Ιδιωτικών Υπαλλήλων, της ΠΑΣΕΒΕ και του ΜΑΣ, της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων και του Συλλόγου Γυναικών, οργάνωσαν παράσταση διαμαρτυρίας μπροστά στα τοπικά γραφεία της ΔΕΗ.

Στη συνάντηση που είχαν με τον τοπικό διευθυντή της ΔΕΗ, ενημερώθηκαν ότι εδώ και δεκαπέντε μέρες έχουν ξεκινήσει οι διακοπές ρεύματος και στην Καρδίτσα. Οι εκπρόσωποι των σωματείων προειδοποίησαν ότι δε θα επιτρέψουν να μείνει κανένα σπίτι της Καρδίτσας χωρίς ρεύμα. Ιδιαίτερα επεσήμαναν το πρόβλημα με τα αγροτικά νοικοκυριά της περιοχής, που καλούνται αυτό το διάστημα να πληρώνουν υπέρογκα ποσά (πάνω από 1.000 ευρώ) για το ρεύμα στις πομόνες.

Στη διάρκεια της κινητοποίησης, οι συγκεντρωμένοι μοίραζαν στους εργαζόμενους της ΔΕΗ και στους πελάτες που περίμεναν ή για διακανονισμό ή να πληρώσουν τους λογαριασμούς, την προκήρυξη του ΠΑΜΕ που καλεί στην απεργία στις 3 Δεκέμβρη, αλλά και να ενισχύσουν και τα μπλόκα των αγροτών που θα στηθούν την ίδια μέρα με τρακτέρ στο Δέλτα.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ