Πέμπτη 26 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΟ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Σήμερα η ημερίδα για την Υγεία

Ημερίδα με θέμα «Οι εξελίξεις στο χώρο της Υγείας στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και οι θέσεις του ΚΚΕ» διοργανώνει σήμερα, Πέμπτη, η Κομματική Οργάνωση Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στις 6 μ.μ., στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Κεντρικός εισηγητής θα είναι ο Ζήσης Λυμπερίδης, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ και Γραμματέας της ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας.

Τοποθετήσεις θα κάνουν οι:

Αθηνά Γραμματικοπούλου, νοσηλεύτρια, πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Θεαγενείου, με θέμα «Οι εξελίξεις στα ειδικά νοσοκομεία και οι επιπτώσεις στους ασθενείς».

Βαγγέλης Παπαμιχάλης, νευρολόγος, πρόεδρος της Ενωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Σερρών, με θέμα «Οι εξελίξεις στα περιφερειακά νοσοκομεία».

Βασίλης Ρέβας, αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων, με θέμα «Η απάντηση του συνταξιουχικού κινήματος απέναντι στους σχεδιασμούς της κυβέρνησης για την Κοινωνική Ασφάλιση, Υγεία, Πρόνοια».

Βασίλης Ουραήλογλου, αναισθησιολόγος, εντατικολόγος, διευθυντής ΕΣΥ και πρόεδρος της Εταιρείας Αναισθησιολογίας και Εντατικολογίας, με θέμα «Υποστελέχωση ζωτικών ειδικοτήτων».

Στέλιος Καζεπίδης, μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της Περιφερειακής Ενωσης Κεντρικής Μακεδονίας του Πανελλήνιου Συνδέσμου Τυφλών, με θέμα «Η επίθεση στα προνοιακά επιδόματα και οι επιπτώσεις στα ΑμΕΑ».

Στράτος Κουρτζανίδης, πρόεδρος του ΣΕΤΗΠ και μέλος της Γραμματείας Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ, με θέμα «Η Υγεία - Πρόνοια υπόθεση του εργατικού κινήματος».

Στέλιος Γαλατιανός, εργαζόμενος στο ΙΚΑ, νεφροπαθής, με θέμα «Οι επιπτώσεις των μέτρων στην Υγεία στους χρόνια πάσχοντες».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ