Τετάρτη 11 Ιούλη 2001
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ
Συνεχίζεται η πολιτική εξόρμηση

Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ που κορυφώνεται θα πραγματοποιηθούν το επόμενο διάστημα οι παρακάτω εκδηλώσεις:

- Αύριο Πέμπτη, 12 του Ιούλη, στις 9.15 μ.μ., σε συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων, θα μιλήσει ο Κώστας Παρασκευάς, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του Κόμματος.

- Την ίδια μέρα, 12/7, σε συγκέντρωση του Κόμματος στην Ελευσίνα, στις 8 μ.μ., στην πλατεία Ηρώων, θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ.

Στη Λέσβο

- Αύριο Πέμπτη 12/7 ο βουλευτής του Κόμματος Σταύρος Σκοπελίτης, επικεφαλής αντιπροσωπείας της ΝΕ, θα περιοδεύσει στα χωριά Μιστεγνά - Νέες Κυδωνίες και Θερμή.

- Την Παρασκευή 13/7 το κλιμάκιο θα επισκεφτεί τα χωριά Πελόπη - Υψηλομέτωπο και θα γίνει ομιλία στη Στύψη με ομιλητή τον Στ. Σκοπελίτη.

- Το Σάββατο 14/7 η Κομματική Οργάνωση Αγιάσου θα πραγματοποιήσει συνεστίαση στα τρία καφενεία στο Καμπούδ, ενώ την Κυριακή ο Στ. Σκοπελίτης θα μιλήσει στην κεντρική πλατεία της Αγίας Παρασκευής.

Στη Θεσσαλονίκη

Στα πλαίσια της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ, η ΚΟ Θεσσαλονίκης την Παρασκευή 13 Ιούλη πραγματοποιεί περιοδεία στο Ανατολικό και συγκέντρωση στις 9 το βράδυ στην πλατεία του χωριού, με ομιλητή τον Αγγελο Τζέκη, βουλευτή Β` Θεσσαλονίκης του Κόμματος.

Την Τετάρτη 18 Ιούλη, στις 8.30 το βράδυ, πραγματοποιείται συγκέντρωση στο Πλαγιάρι, μπροστά στο κοινοτικό κατάστημα, με ομιλητή τον βουλευτή Α` Θεσσαλονίκης Γιώργο Χουρμουζιάδη.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ