Τετάρτη 25 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 23
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
SUPER LEAGUE
Κατέθεσε ένσταση ο ΠΑΟ

Τις σκέψεις τους πράξη έκαναν χτες στον Παναθηναϊκό, αφού κατέθεσαν τελικά επίσημα στη διοργανώτρια αρχή της Super League την ένσταση με την οποία ζητούν την ακύρωση του φύλλου αγώνα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τον ορισμό εκ νέου του αγώνα εντός των επόμενων 15 ημερών. Η ένσταση αναμένεται να εκδικαστεί και αυτή την Παρασκευή, μαζί με την απολογία της ΠΑΕ - Παναθηναϊκός για τα όσα έγιναν έξω από τη Λεωφόρο, αλλά και μετά τη ματαίωση του αγώνα.

ΑΕΚ: Το καλό κλίμα που δημιούργησε η νίκη στην Κομοτηνή επί του Πανθρακικού έγινε ακόμα καλύτερο χτες στην ΑΕΚ, με τον τεχνικό της ομάδας Γκας Πογέτ να βλέπει πλέον κενό το απουσιολόγιο με τους τραυματίες, αφού ο Ντίντακ αποθεραπεύτηκε και μπήκε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων.

ΠΑΟΚ: Μέσα στην όλη πίεση που δημιουργούν οι μέτριες εμφανίσεις και τα άσχημα (με βάση τους στόχους που είχε) αποτελέσματα στον ΠΑΟΚ υπήρξε και κάτι πιο ευχάριστο χτες, αφού ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης υπέγραψε την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του με τον 21χρονο μπακ να παραμένει στους «ασπρόμαυρους» μέχρι το καλοκαίρι του 2019.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ