Σάββατο 21 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις ΚΟ του ΚΚΕ
Στη Φλώρινα

Εκδήλωση - συζήτηση με θέμα «Οι πολιτικές εξελίξεις στο φόντο των ιμπεριαλιστικών ανταγωνισμών στα Βαλκάνια και στη Νοτιοανατολική Ευρώπη», διοργανώνει αύριο Κυριακή η ΤΕ Φλώρινας του ΚΚΕ, στις 11 το πρωί, στο Εργατικό Κέντρο.

Θα μιλήσει ο Ελισαίος Βαγενάς, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ.

Στη Δανία

Πολιτική - πολιτιστική εκδήλωση διοργανώνει η ΚΟ Δανίας του ΚΚΕ για τα 97 χρόνια από την ίδρυση του Κόμματος, αύριο Κυριακή, στις 17.00, στο εστιατόριο «Ελλάς», Fjolstrade 21 στο κέντρο της Κοπεγχάγης.

Στο Ηράκλειο Κρήτης

Την Τετάρτη 25/11, η ΚΟ Ηρακλείου του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση προς τιμήν των 97 χρόνων από την ίδρυση του Κόμματος, στις 7 μ.μ., στη μουσική σκηνή «ΝΥΝ ΚΑΙ ΑΕΙ» με θέμα: «Οι ρίζες του ΚΚΕ στο Ηράκλειο: Η περίπτωση της απεργίας των σταφιδεργατών τον Αύγουστο του 1935. Σύγχρονη πείρα και διδάγματα».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει: Μουσικο-θεατρικό αφιέρωμα στην απεργία του Αυγούστου του 1935, όπου θα παρουσιαστεί το ιστορικό της μεγάλης απεργίας. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πολιτική ομιλία από τον Χάρη Φλουρή, μέλος της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ.

Στο χώρο θα λειτουργούν βιβλιοπωλείο και έκθεση ντοκουμέντων από την ίδρυση του Κόμματος έως και την απεργία του Αυγούστου του 1935.


Κορυφή σελίδας
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ