Παρασκευή 6 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 13
ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ
Αύριο η εκδήλωση για τα διδάγματα του Οχτώβρη του 1917

Εκδήλωση με θέμα «Οχτώβρης 1917. Η πορεία προς τη νίκη. Διδάγματα - συμπεράσματα», διοργανώνουν αύριο Σάββατο οι Κλαδικές Οργανώσεις της Κομματικής Οργάνωσης Κεντρικής Μακεδονίας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

Η εκδήλωση είναι ενταγμένη στις δραστηριότητες που οργανώνονται από τις Κομματικές Οργανώσεις μπροστά στη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ, ενώ το περιεχόμενό της υπηρετεί το στόχο να ανοίξει με περισσότερους εργαζόμενους και νέους η συζήτηση σε βασικές πλευρές του Προγράμματος του Κόμματος.

Για την επιτυχία της εκδήλωσης, οι ΚΟΒ όπως και οι αντίστοιχες Οργανώσεις της ΚΝΕ, με έγκαιρο σχεδιασμό και στόχους, πραγματοποιούν περιοδείες σε μεγάλους εργασιακούς χώρους και εργοστάσια. Παράλληλα, προετοίμασαν και αξιοποιούν τα εξειδικευμένα καλέσματα ανά κλάδο, ώστε να ανοίξουν ολοκληρωμένα και με πλατύ μαζικό άνοιγμα, τη συζήτηση με τους εργαζόμενους για τις τεράστιες δυνατότητες που υπάρχουν σήμερα να ζήσει καλύτερα, αρκεί ο ίδιος να γίνει αφέντης στον τόπο του, να κάνει αυτός κουμάντο στον πλούτο που παράγει και σήμερα του το στερούν.


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ