Πέμπτη 5 Νοέμβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΛΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ (ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ)
Οι σημερινές αγωνιστικές πρωτοβουλίες
  • Σε στάση εργασίας και Γενική Συνέλευση προχωρούν από τις 7 π.μ. έως τις 10 π.μ. οι εργαζόμενοι στην κατασκευή του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος». Τη στάση εργασίας έχουν προκηρύξει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας και η Ενωση Ηλεκτροτεχνιτών Αττικής, προκειμένου οι εργαζόμενοι να συζητήσουν για την οργάνωση του αγώνα και να αποφασίσουν τη συμμετοχή τους στην πανελλαδική πανεργατική απεργία.
  • Σε παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Υγείας, στις 9 π.μ., καλεί η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας. Με αφορμή τον Παγκόσμιο Μήνα για την Υγεία του Μαστού, η ΟΓΕ διεκδικεί: Να συνταγογραφείται και να παρέχεται δωρεάν η ψηφιακή μαστογραφία. Να ενταχθεί στις εξετάσεις του υποχρεωτικού, προληπτικού, γυναικολογικού ελέγχου, μαζί με τον υπέρηχο μαστών, μήτρας, το τεστ Παπανικολάου, μοριακό έλεγχο σε γυναίκες που ανήκουν σε ομάδα υψηλού κινδύνου.
  • Σε παράσταση διαμαρτυρίας στις 3 μ.μ., στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής (αίθουσα συνεδρίων υπουργείου Μεταφορών, Τσιγάντε 2 και Αναστάσεως, Χολαργός) καλούν Ομοσπονδίες, Σωματεία και Ενώσεις Αυτοαπασχολούμενων, ενάντια στην κατάργηση της κυριακάτικης αργίας και την απελευθέρωση του ωραρίου.

Κορυφή σελίδας

Τετρασέλιδα του «Ρ»
Διαβάστε στο «Ρ»
Ο καιρός
Weather data from openweathermap.org