Παρασκευή 30 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 21
ΝΕΟΛΑΙΑ
Συγχαρητήρια μηνύματα για τον νέο Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ

Συγχαρητήριες επιστολές και μηνύματα από ξένες Οργανώσεις Νεολαίας δέχτηκε ο νέος Γραμματέας του ΚΣ της ΚΝΕ, Νίκος Αμπατιέλος, για την εκλογή του.

Συγκεκριμένα, ο Ν. Αμπατιέλος δέχτηκε:

  • Μήνυμα από τον πρόεδρο της ΠΟΔΝ, Νικόλα Παπαδημητρίου, ως εξής:

«Αγαπητοί Σύντροφοι,

Σύντροφε Νίκο Αμπατιέλο,

Εκ μέρους της ΠΟΔΝ, σου απευθύνω τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σου στη θέση του Γραμματέα του ΚΣ της ΚΝΕ. Επίσης, σου ευχόμαστε καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα σου καθήκοντα και στους αγώνες σας, όπως επίσης και να φέρετε εις πέρας τους στόχους που έχετε θέσει ως ΚΝΕ, για τα δίκαια της ελληνικής νεολαίας.

Συντροφικά

Νικόλας Παπαδημητρίου

Πρόεδρος ΠΟΔΝ».

  • Επιστολή του ΓΓ του ΚΣ της ΕΔΟΝ, Χρίστου Χριστόφια, που έχει ως εξής:

«Σύντροφε Νίκο,

Εκ μέρους του Κεντρικού Συμβουλίου της ΕΔΟΝ και εμένα προσωπικά, θα ήθελα να σου μεταφέρω τα θερμά μας συγχαρητήρια για την εκλογή σου στο πόστο του Γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ, καθώς επίσης και τις συντροφικές μας ευχές για κάθε επιτυχία σε όλους τους επερχόμενους αγώνες της ΚΝΕ.

Γνωρίζουμε ότι οι συνθήκες μέσα στις οποίες καλείσαι να αναλάβεις νέα καθήκοντα είναι δύσκολες και απαιτητικές. Με τις συνεχείς επιθέσεις που δέχεται η νεολαία και ο λαός της Ελλάδας, μέσα από τις αντιλαϊκές πολιτικές που επιβάλλονται, γίνεται ακόμη πιο επιτακτική η ανάγκη για οργάνωση και λαϊκή αντεπίθεση. Είμαστε σίγουροι ότι θα συμβάλλεις και εσύ όπως και οι προκάτοχοί σου, έχοντας ως φάρο τη συλλογικότητα, στην προσπάθεια ώστε η ΚΝΕ να γίνει πιο γερή και μαζική, συνεχίζοντας έτσι την ιστορική πορεία της Κομμουνιστικής Νεολαίας για αντίσταση ενάντια στους εκμεταλλευτές του λαού και για υπεράσπιση των συμφερόντων της νεολαίας και των εργαζομένων.

Ως ΕΔΟΝ θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε δίπλα στους αγώνες της ΚΝΕ, ενδυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τις σχέσεις μας. Οι συντροφικοί και αδελφικοί δεσμοί ανάμεσα στις Οργανώσεις μας μας καθιστούν για χρόνια συνοδοιπόρους στους αγώνες του παγκόσμιου αντιιμπεριαλιστικού κινήματος νεολαίας, με κοινό μας στόχο τη δημιουργία του κόσμου της δημοκρατίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας, της αλληλεγγύης και του σοσιαλισμού.

Συντροφικά,

Χρίστος Χριστόφιας,

ΓΓ του ΚΣ της ΕΔΟΝ».

  • Μήνυμα από το Γενικό Γραμματέα της Ενωσης Νεολαίας του Μπαγκλαντές (Νεολαία του ΚΚ Μπαγκλαντές):

«Αγαπητοί σύντροφοι,

Επαναστατικοί χαιρετισμοί από την Ενωση Νεολαίας του Μπαγκλαντές (ΒΥU). Συγχαίρουμε το νεοεκλεχθέντα Γραμματέα του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ Νίκο Αμπατιέλο και του ευχόμαστε επιτυχία σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Με θερμές ευχές,

Hafiz Adnan Riad

Γενικός Γραμματέας BYU».

  • Μήνυμα από τη Σοσιαλιστική Ενωση Νεολαίας της Σρι Λάνκα:

«Αγαπητέ σύντροφε,

Ευχόμαστε όλο το θάρρος και την αποφασιστικότητα στο σύντροφο Νίκο και στην ΚΝΕ, ώστε να οδηγήσουν την πάλη στο σοσιαλιστικό μέλλον!

Εθνική Επιτροπή της Σοσιαλιστικής Ενωσης Νεολαίας Σρι Λάνκα (SYU)».

  • Μήνυμα από την Κομμουνιστική Νεολαία Παλαιστίνης:

«Ευχόμαστε στο σύντροφο Ν. Αμπατιέλο να έχει κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

Συντροφικοί χαιρετισμοί, Κομμουνιστική Νεολαία Παλαιστίνης».


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ