Παρασκευή 30 Οχτώβρη 2015
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 17
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
Πρωτοβουλίες - εκδηλώσεις με αιχμή το Ασφαλιστικό

Σε κινητοποίηση ενάντια στα αντιλαϊκά μέτρα στην Κοινωνική Ασφάλιση καλούν η Ομοσπονδία Μισθωτών Τύπου και Βιομηχανίας Χάρτου, η Πανελλαδική Ενωση Λιθογράφων, η Ενωση Προσωπικού Πρακτορείων Εφημερίδων Αθηνών και οι Σύνδεσμοι Συνταξιούχων Εφημεριδοπωλών και Υπαλλήλων Πρακτορείων Αθηνών και Πειραιά. Η κινητοποίηση θα γίνει την Τρίτη 3 Νοέμβρη, στις 10 π.μ., στην αίθουσα της Πανηπειρωτικής (Κλεισθένους 15) και θα ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εργασίας.

Επίσης, σε συγκέντρωση με θέμα τις ανατροπές στο Ασφαλιστικό καλεί η Λαϊκή Επιτροπή Αιγάλεω, σήμερα, Παρασκευή 30 Οκτώβρη, στις 7 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο «Γιάννης Ρίτσος». Παρόμοια εκδήλωση οργανώνει η Λαϊκή Επιτροπή Ελευσίνας, την Τετάρτη 4 Νοέμβρη, στις 6.30 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου (Χαριλάου 30), ενώ σε σύσκεψη μπροστά στην απεργία καλεί ο Σύλλογος Γυναικών Καλλιθέας της ΟΓΕ, την Κυριακή 1 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στα γραφεία του (Αραπάκη 69, 2ος όροφος).

Τις εκδηλώσεις ενημέρωσης για τις εξελίξεις σε Ασφάλιση και Υγεία σε νοσοκομεία συνεχίζει η Γραμματεία Υγείας - Πρόνοιας Αττικής του ΠΑΜΕ, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της απεργίας. Εκδηλώσεις θα γίνουν την Τετάρτη 4 Νοέμβρη στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» και την Τρίτη 10 Νοέμβρη στο «Θριάσιο» Νοσοκομείο.

Εκδήλωση με θέμα τις εξελίξεις στο Ασφαλιστικό διοργανώνουν την Κυριακή 8 Νοέμβρη, στις 11 π.μ., ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας, ο Σύνδεσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών και Γραφείων και το Συνδικάτο Καθαριστριών - Καθαριστών Ν. Αττικής. Η εκδήλωση θα γίνει στα γραφεία του Συλλόγου Εμποροϋπαλλήλων (Αγίας Φιλοθέης 5Β, πλ. Μητροπόλεως). Τέλος, η Ομάδα Γυναικών Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνας της ΟΓΕ οργανώνει συζήτηση για τις νέες ανατροπές σε Ασφαλιστικό - Συνταξιοδοτικό, την Κυριακή 8 Νοέμβρη, στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Φιλαδέλφειας (Ν. Τρυπιά 45).


Κορυφή σελίδας
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ